Hollow Knight Silksong ontvangt leeftijdsclassificatie in Zuid-Korea

Hollow Knight Silksong ontvangt leeftijdsclassificatie in Zuid-Korea

Zit de releasedatum er dan toch echt aan te komen?

In Zuid-Korea is er een leeftijdsclassificatie uitgedeeld aan het langverwacht Hollow Knight Silksong.

Eerder deze week kwam de Xbox Store-pagina van de game al online en nu is in Zuid-Korea dus een leeftijdsclassificatie gegeven, zo ontdekte men op gameforum ResetEra. Hoewel geen concreet bewijs, hopen fans dat dit er op wijst dat er binnenkort een aankondiging - mogelijk van een releasedatum - aan zit te komen.

Silksong werd jaren geleden aangekondigd - in eerste instantie als downloadbare content voor Hollow Knight, en daarna als vervolg - maar is sindsdien meermaals uitgesteld. Het laatste wat werd vernomen over een mogelijke releaseperiode, is dat de game een release in de eerste helft van 2023 niet meer ging redden. Pas geleden verzekerde Team Cherry wel dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

In Silksong besturen spelers niet de Knight, maar Hornet, een door de computer bestuurd personage uit de eerste game. Hornet kan hoger springen en daar is het leveldesign dan ook omheen gebouwd. Het spel is aangekondigd voor pc, Nintendo Switch, PlayStation- en Xbox-consoles. De game komt op de dag van release ook direct op Xbox Game Pass te staan.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou