Hollow Knight Silksong ontvangt leeftijdsclassificatie in Australië

Hollow Knight Silksong ontvangt leeftijdsclassificatie in Australië

Naderen we eindelijk de release?

In Australië is een leeftijdsclassificatie aan Hollow Knight Silksong uitgedeeld.

Dit kort nadat er ook al een leeftijdsclassificatie aan de game in Zuid-Korea werd gegeven. Hoewel de classificatie op zichzelf niets hoeft te betekenen, hopen veel fans dat dit een teken is dat het langverwachte vervolg ver af is en later dit jaar uitgebracht wordt.

Silksong werd jaren geleden aangekondigd - in eerste instantie als downloadbare content voor Hollow Knight, en daarna als vervolg - maar is sindsdien meermaals uitgesteld. Het laatste wat werd vernomen over een mogelijke releaseperiode, is dat de game een release in de eerste helft van 2023 niet meer ging redden. Pas geleden verzekerde Team Cherry wel dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

In Silksong besturen spelers niet de Knight, maar Hornet, een door de computer bestuurd personage uit de eerste game. Hornet kan hoger springen en daar is het leveldesign dan ook omheen gebouwd. Het spel is aangekondigd voor pc, Nintendo Switch, PlayStation- en Xbox-consoles. De game komt op de dag van release ook direct op Xbox Game Pass te staan.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou