Alle door spelers gemaakte levels in Super Mario Maker zijn uitgespeeld

Alle door spelers gemaakte levels in Super Mario Maker zijn uitgespeeld

Waaronder een extra moeilijk level die eigenlijk niet meetelde

Vlak voordat de online services van de Wii U voorgoed offline gaan, heeft een team gericht op het uitspelen van alle door spelers gemaakte levels in Super Mario Maker die klus geklaard.

Team 0% heeft zich de afgelopen tijd gericht op het uitspelen van alle levels in Wii U-game Super Mario Maker. Morgen gaan namelijk alle online diensten van de Wii U (en 3DS) offline, dus het was de laatste kans om dit doel te bereiken.

Een paar weken geleden werden in feite alle levels al geklaard. Het gaat hierbij om levels die door spelers zijn gemaakt en geüpload konden worden doordat de creator zelf het level uit kon spelen.

Er was echter nog één level beschikbaar die dankzij speedruntools geüpload konden worden en dus nooit uitgespeeld was door de maker. Dit level, genaamd Trimming the Herbs, is maar zo'n zeventien seconden lang, maar vergt extreem snelle reflexen. Ondanks dat dit level officieel niet 'telt', is het men toch gelukt om binnen dertien seconden het level te klaren. In de video kan dit bekeken worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

I call bullshit! Ik heb net nog even gekeken, ten minste 1 van mijn levels heeft bij "First cleared" geen informatie staan, dus deze is nog nooit door iemand uitgespeeld. (bdw, je kan op dit moment nog steeds levels van anderen spelen.)

0
test

Hij had z'n mic beter niet open kunnen zetten. Het klinkt alsof hij een schoon onderbroekje aan moet trekken.

0

Aanbevolen voor jou