Western Digital SSD's

Voor een high-performance oplossing voor opslagruimte op je pc of laptop heeft Western Digital genoeg opties. Op Gamer.nl kan je al een 512Gb Western Digital Blue SSD winnen met onze prijsvraag, maar wat kan je precies nog meer krijgen? Op deze pagina vind je alle informatie over de SSD's van Western Digital.

Prijsvraag

Heb jij een enorm trage pc of laptop? Dan willen wij dit zien! Maak een video van het moment dat je je computer aanzet totdat hij volledig is opgestart. De video mag gewoon gemaakt worden met een smartphone of andere camera. Zet vervolgens je video op bijvoorbeeld Youtube, Dropbox of WeTransfer en stuur ons een link naar redactie@gamer.nl met in het onderwerp 'SSD Prijsvraag'. Een snelle SSD kan namelijk een wereld van verschil maken voor de opstartsnelheid van je PC en ook voor het inladen van je games.

Elke twee weken maken we een winnaar bekend, dus houd Gamer.nl in de gaten!

Western Digital heeft nog meer SSDs naast de Blue-versie.

Voor elke type gamer is een SSD te vinden. Zo is de Green-versie perfect voor diegenen die de perfecte prijs kwaliteitsverhouding zoeken, is de Blue-versieeen goede middenweg met mooie performance en is de Black-versie perfect voor veel eisende hardcore gamers.

Hieronder staan alle specificaties handig op een rijtje.

WD Blue SSD

Capaciteit

1TB, 500GB, 250GB

Interface

SATA3: 6Gb/s

Form Factor

2.5 Inch of M.2


WD Green SSD

Capaciteit

240GB, 120GB

Interface

SATA 6Gb/s

Form Factor

2.5 Inch of M.2

WD Black PCIe SSD

Capacitieit

512GB, 256GB

Interface

PCIe Gen3 8 Gb/s

Form Factor

M.2

Sequential Read/Write

512GB capaciteit:

Tot 2,050 MB/s Read

Tot 800 MB/s Write