Systeemeisen, mede mogelijk gemaakt door Samsung Storage

Benieuwd wat voor hardware je nodig hebt voor je favoriete pc-games? Bekijk dan hieronder een overzicht met recente games en de bijhorende hardware-systemeisen. Benieuwd hoe je je game-ervaring beter kan maken? Lees dan het onderstaande artikel: M.2: wat is het en wat heb je eraan?

Samsung 970 EVO Plus

M.2: wat is het en wat heb je eraan?

M.2-SSD’s zijn inmiddels vier jaar lang verkrijgbaar voor de normale consument. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald in die vier jaar: zelfs de prestatiegeoriënteerde Samsung 970 Pro kost nu nog maar 155 euro voor 512GB, slechts de helft van de prijs die er twee jaar geleden voor werd gerekend. Voor wie nog een SATA-SSD of zelfs een harde schijf heeft, is nu dan ook een uitstekend moment om te upgraden.

De termen M.2 en NVMe (Non-Volatile Memory Express) worden veel door elkaar heen gebruikt, wat tot nogal wat verwarring leidt bij consumenten. Deze twee zaken staan namelijk los van elkaar: een M.2-SSD kan ook het oudere SATA-protocol gebruiken, terwijl een NVMe-SSD een andere fysieke standaard kan gebruiken dan M.2.

Lees meer

Trials Rising weet wat Trials leuk maakt. Lees hier onze review.


DiRT Rally 2.0 is haast de beste rallygame ooit. Lees hier onze review.


Jump Force laat je uit je vel springen. Lees hier onze review.


Dead or Alive 6 komt zijn beloftes niet na. Lees hier onze review.


Devil May Cry 5 is een ouderwets potje hakken. Lees hier onze review.


The Division 2 Systeemeisen

Lees hier onze eerste indruk van The Division 2.


Tropico 6

Tropico 6 vermaakt zonder revolutionair te zijn. Lees hier onze review.