Systeemeisen, mede mogelijk gemaakt door Samsung Storage

Benieuwd wat voor hardware je nodig hebt voor je favoriete pc-games? Bekijk dan hieronder een overzicht met recente games en de bijhorende hardware-systemeisen. Benieuwd hoe je je game-ervaring beter kan maken? Lees dan het onderstaande artikel: M.2: wat is het en wat heb je eraan?

Samsung 970 EVO Plus

M.2: wat is het en wat heb je eraan?

M.2-SSD’s zijn inmiddels vier jaar lang verkrijgbaar voor de normale consument. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald in die vier jaar: zelfs de prestatiegeoriënteerde Samsung 970 Pro kost nu nog maar 155 euro voor 512GB, slechts de helft van de prijs die er twee jaar geleden voor werd gerekend. Voor wie nog een SATA-SSD of zelfs een harde schijf heeft, is nu dan ook een uitstekend moment om te upgraden.

De termen M.2 en NVMe (Non-Volatile Memory Express) worden veel door elkaar heen gebruikt, wat tot nogal wat verwarring leidt bij consumenten. Deze twee zaken staan namelijk los van elkaar: een M.2-SSD kan ook het oudere SATA-protocol gebruiken, terwijl een NVMe-SSD een andere fysieke standaard kan gebruiken dan M.2.

Lees meer

systeemeisen

Control is Remedy op zijn best. Met deze keer telekinese als bovennatuurlijke twist, doet Control dingen die we nog niet eerder in een game hebben gezien.

Lees nu onze review.

systeemeisen

Ancestors: The Humankind Odyssey mag dan wel uit de hoge hoed van Assassin’s Creed-maker Patrice Désilets komen, echt overtuigend is deze survivalgame niet.

Lees nu onze review.

systeemeisen
Net zoals Until Dawn is de setting van Man of Medan – een spookschip – misschien wel cliché, maar de uitwerking is subliem.


Lees nu onze review.

Wolfenstein: Youngblood stelt vooral teleur omdat Wolfenstein 2 veel meer was dan een goed schietspel. Youngblood is dat niet. Lees nu onze review.

Op het circuit maakt F1 2019 geen baanbrekende sprongen. Het blijft een degelijke benadering van de autosport. Lees nu onze review.

Warhammer Chaosbane heeft competente graphics, een competent verhaal en een competente dosis hack ’n slash met de nodige loot. Lees nu onze review.

Mortal Kombat 11 is de beste moderne Mortal Kombat tot nu toe, zowel qua gameplay als (het compleet onzinnige) verhaal. Lees nu onze review.

Anno 1800 trekt de aandacht met wagonladingen aan detail en sfeer, maar het is de ingenieuze mix van steden bouwen en zeehandel die je tot diep in de nacht aan het scherm gekluisterd houdt. Lees nu onze review.

Trials Rising weet wat Trials leuk maakt. Lees hier onze review.


DiRT Rally 2.0 is haast de beste rallygame ooit. Lees hier onze review.


Jump Force laat je uit je vel springen. Lees hier onze review.


Dead or Alive 6 komt zijn beloftes niet na. Lees hier onze review.


Devil May Cry 5 is een ouderwets potje hakken. Lees hier onze review.


The Division 2 Systeemeisen

Lees hier onze eerste indruk van The Division 2.


Tropico 6

Tropico 6 vermaakt zonder revolutionair te zijn. Lees hier onze review.