Alles over Star Wars op Gamer.nl - Nieuws, previews, reviews, video's en meer!Star Wars

Het laatste Star Wars-nieuws op Gamer.nl:

Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 is net als zijn voorgangers een shooter waarin spelers op bekende locaties het in teams tegen elkaar opnemen en allerlei objectives voltooien. Ontwikkelaar Dice maakt natuurlijk weer volop gebruik van de licentie en laat fans genieten van al het moois dat het Star Wars-universum te bieden heeft. De zorgvuldig nagemaakte omgevingen, wapens, personages, geluiden en overige bouwstenen moeten weer volop zorgen voor ultiem plezier bij fans van de franchise die zich volledig willen laten onderdompelen in het bekende Star Wars-sfeertje.

Multiplayer preview

Op het zonnige EA Play-evenement in Hollywood nam Gamer.nl in juni een kijkje naar de multiplayer-modus om te kijken of deze verbeterd is ten op zichte van de vorige game.

Lees hier de multiplayer preview

Singleplayer preview

Achter gesloten deuren werden we aangenaam verrast met de mogelijkheid om een stuk van de campaign van Star Wars Battlefront 2 te mogen spelen.

Lees hier de singleplayer preview

Alles over Episode 8 - The Last Jedi

De kans is erg groot dat we nog tot oktober moeten wachten op een volledige trailer van Star Wars: Episode 8 - The Last Jedi, maar dat betekent niet dat er niets bekend is over de nieuwe film. We hebben even wat feiten bij elkaar verzameld en gaan deze lijst uiteraard bijhouden tot de release van de film.

Lees hier alles over Episode 8 - The Last Jedi

Wookiee Leaks

Wookiee Leaks – A Star Wars News Update is ons wekelijks online programma over alles wat met Star Wars te maken heeft. Want we zijn niet alleen fan van de films en games, maar zo’n beetje fan van alles wat ook maar met de franchise te maken heeft. Dus waarom zouden we er geen leuk wekelijks programma van maken?!