PlayStation 5 kopen: Alle winkels en informatie op een rij

PlayStation 5 kopen: Alle winkels en informatie op een rij

Nog altijd lastig beschikbaar

De PlayStation 5 is al een tijdje tijd uit, maar is bij veel winkels uitverkocht. Hieronder vind je alle winkels waar je een PS5 kunt kopen, met bijbehorende prijzen.

Stock Alert!

Onze Stock Alert laat automatisch zien waar de PS5 beschikbaar is. Zodra er voorraad is krijg je een geluidje te horen en kleurt het gebied geel bij de webshop in kwestie. Je hoeft de pagina niet te refreshen, Stock Alert wordt live geüpdatet.

Winkels en prijzen

Bol.com

  • PS5 normaal: Controleer beschikbaarheid

PS5 All Digital: Controleer beschikbaarheid

Game Mania

Mediamarkt

Coolblue.nl

Amazon

Intertoys.nl

BCC

Wehkamp

Mensen kunnen ook hun PSN-naam direct bij PlayStation achterlaten om kans te maken op de mogelijkheid een PlayStation 5 te kopen. Dit is logischerwijs geen garantie dat de schaars verkrijgbare console ook daadwerkelijk gekocht kan worden.

Beste PlayStation 5-games

Bekijk ook onze lijst met de tien allerbeste games die momenteel beschikbaar zijn voor de PlayStation 5. 

Overige accessoires

Sony biedt ook een aantal officiële PlayStation-accessoires aan, zoals een Pulse 3D-headset, een afstandsbediening en een HD-camera. Lees er hier meer over. 

Beste SSD's voor de PlayStation 5

Het is al geruime tijd mogelijk om de opslag van een PlayStation 5 uit te breiden. Anno 2023 zijn de daarvoor benodigde ssd’s echter beter voorradig en optioneel ook een flinke tik sneller. Ben je nog op zoek naar het geschikte schijfje om jouw PS5 mee te upgraden, dan helpen we je op weg met deze gids.

Het laatste nieuws rondom PlayStation 5

Lees hieronder het laatste nieuws rondom de PlayStation 5 en games:

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Internet gaat ontploffen na de aankondiging van de PS5.

0
test

@TommyVercetti Ik las ergens dat horizon 2 pas in maart 2020 komt en dat het ratched and clank 2 launch titel word plus grant turismo en een souls game. Maar of het waar is ik durf het niet te zeggen geloof het wel van horizon sony brengt vaak hun grote titels in die periode uit.

0
test

@hulstpower Dat zijn zeker systemsellers ik ben zeer benieuwd wat we om 22:00 gaan zien.

0
test

heeft er iemand al zijn uitslag van de coolbeu loting?

0
test

Als er geen day-one noemens waardige games zijn of die ik ook op de pc kan spelen, kan die aanschaf nog wel ff op zich laten wachten.

0

@Aquemini Zo denk ik er ook over. Eerst genoeg fatsoenlijke games om te spelen (die niet ook op PC zijn) voordat ik er een koop.

0

Aanbevolen voor jou