De beste Nintendo Switch-deals van de week

De beste Nintendo Switch-deals van de week

Minecraft Legends: Deluxe Edition en Pokemon Legends: Arceus

Op zoek naar goedkope games voor de Nintendo Switch? In dit overzicht houden we wekelijks de Switch-deals bij!

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Pokémon Legends: Arceus - 48,97 euro

Hoewel iedereen het erover eens zal zijn dat het spel er alles behalve mooi uitziet, is Pokémon Legends: Arceus eigenlijk best wel een vermakelijke game. De leukste Pokémon-game in jaren zelfs, volgens velen.

"Met Pokémon Legends: Arceus zet Game Freak in op vernieuwing, niet op verbetering. Hoewel het spel een aantal steken laat vallen en van de speler vraagt z’n scepsis opzij te zetten, blijft het opzetten van de eerste Pokédex tientallen uren leuk . Legends: Arceus is veel dynamischer dan menig game uit de franchise en houdt spelers lang geboeid met verschillende manieren van ontdekken, verzamelen en vechten."

Koop Pokémon Legends: Arceus voor 48,97 euro

Nintendo Switch Sports - 42,79 euro

Na het succes van Wii Sports was het slechts een kwestie van tijd voordat we een dergelijke game ook op de Switch zouden zien. Hoewel Nintendo Switch Sports de unieke hoogtes van Wii Sports nooit zal bereiken, is het een prima partygame om mee te pikken.

"Gameplaytechnisch maakt Nintendo Switch Sports veel indruk; met name de subtiele aanpassingen in de terugkerende sporten voelen verfrissend aan. Daarnaast zijn badminton en voetbal uitstekende toevoegingen die niet hadden misstaan in het bewierookte origineel. Het totaalpakket voelt vooralsnog wel wat kaal, waardoor je iets te snel op de minder leuke sporten uitgekeken raakt."

Koop Nintendo Switch Sports voor 42,79 euro

Minecraft Legends: Deluxe Edition - 34,97 euro

Minecraft is een van de populairste games ooit gemaakt. Sinds enkele jaren werkt ontwikkelaar Mojang ook aan een aantal Minecraft-gerelateerde games om de vele fans wat nieuws te bieden. Onlangs verscheen Minecraft Legends, een strategiegame die het net even anders doet dan we gewend zijn. Maar het werkt wel!

"Minecraft Legends is een goede, maar simpele strategiegame die perfect is voor beginners. De wereld van Minecraft is met al zijn glorie goed overgebracht en de balans tussen bouwen en slopen maken langdurige gevechten een legendarisch verhaal om te vertellen."

Koop Minecraft Legends: Deluxe Edition voor 34,97 euro

Overige deals

Fysiek

Chocobo GP 18 euro

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 25,50 euro

Diablo Eternal Collection 32,89 euro

Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated 18,99 euro

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered 19,98 euro

Nintendo eShop

Among Us 3 euro

Children of Morta 5,49 euro

Crown Trick 4,99 euro

De Smurfen: Missie Vileaf 13,59

Elderand 13,39 euro

Farm Tycoon 0,99 euro

Football Manager 2023 Touch 26,99 euro

Green Hell 2,49 euro

Lumo 1,99 euro

Overcooked! All You Can Eat 15,99 euro

Meer deals

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cuphead is niet in de aanbieding.

0
test

Koop Splatoon 3 linkt naar Crash Bandicoot.

0
test

@Agent 4125 Oja inderdaad en als je vervolgens Splatoon 3 opzoekt is die 50 euro ipv 48. Bij Mediamarkt en Nedgame is hij trouwens wel voor 48 en bij Amazon 45 euro.

0
test

@Fr3nzy Gaat elke week wel iets mis met de links. Blijkbaar zitten ze niet te wachten op 'verdienen om deze website te kunnen verbeteren', zoals hierboven vermeld. Het is dus nog even wachten op een normaal werkend spamfilter :-)

0

Aanbevolen voor jou