Sisko

 • Sisko heeft gereageerd op een bericht van tranceguy :

  Overigens gaat die niet voor 2021 komen…. Dus cut the crap maar en kunnen we het nu weer over de huidige generatie hebben hopelijk…

  @tranceguy Beetje zuur? Je kan er ook voor kiezen een bericht met als titel playstation-5-alle-geruchten-en-feiten-op-een-rij niet aan te klikken, het is maar een idee.

  bij het artikel Update: PlayStation 5: Alle geruchten en feiten op een rij

 • Sisko heeft gereageerd op een bericht van lazylen :

  Backwards compatibility.. dan denk ik ja leuk, maar hoe vaak gebruik je zoiets nou in de praktijk. Je had ooit een console van sony waarop je oude spellen kon spelen (was dat de PS3?) van de voorgaande console. Heb dat misschien 3 - 4 keer gedaan. Je zal het een best een keertje doen, maar in 9 van de 10 gevallen grijp je toch naar een nieuwe game die gemaakt is voor de nieuwe console. Als blijkt dat er nieuw vraag naar is kan een ontwikkelaar altijd een remastered versie uitbrengen.

  @lazylen Jij maakt er geen gebruik van, dat zeg je heel goed. Er zijn genoeg mensen waar dit wél een dealbreaker voor is, dus logisch dat ze erover na moeten denken. Er zijn ook genoeg mensen die geen problemen hebben met het spelen van oudere spellen en geen zin hebben om 3 versies van de console onder de tv te moeten hebben staan.
  Ik speel bijv. nog steeds Wii-spellen, en doe dat op de WiiU.

  bij het artikel Update: PlayStation 5: Alle geruchten en feiten op een rij

 • Sisko heeft gereageerd op een bericht van MonsterCrab :

  @RidgeRazor Je zou kunnen zeggen dat virtual reality je wel enorm isoleert. Tenzij je meer richting augmented reality gaat, blijft vr je afzonderen van de rest van de wereld doordat je een bril en koptelefoon ophebt.

  @MonsterCrab Doen gewone games toch ook :D
  Vaak genoeg gehad dat ik aan het gamen ben terwijl mijn vriendin boven zit en opeens zie ik haar uit de achtertuin weer naar binnen komen nadat ze bijv. de was had gedaan en ik totaal niet door had dat ze dus al naar beneden was geweest (en de deur naar boven zit náást de TV).

  Daarnaast wil mijn dochter van 3 steeds dat ik astrobot ga spelen zodat zij mee kan kijken op de tv, dus in dat opzicht brengt het je juist samen met de "rest van de wereld"

  bij het artikel Gaat het grote succes van virtual reality nog komen?

 • Sisko heeft gereageerd op een bericht van Teknootje :

  Ook gestemd op dat het een niche blijft. Ik zie namelijk de mainstream niet zomaar in eens weer flink geld investeren in een PC die VR goed aan kan. Als ik namelijk kijk naar mijn directe omgevingop dat gebied, is het toch allemaal meer console gaming en op de tablet/telefoon.
  Een Samsung Gear VR gaat immers ook niet als warme broodjes over de toonbank. En dat is toch zeker betaalbaar.

  Daarbij verwacht ik ook niet dat men zit te wachten om met zo'n bril achter je PC te gaan zitten/staan/Wandelen.

  Op het gbied van zakelijk gebruik. Zal het best meer en meer te zien zijn. Ik kan me best voorstellen dat als je een huis laat bouwen, dat je architect je dat eerst helemaal via VR gaat laten zien of dat het allemaal is wat je voor ogen had.

  @Teknootje Ik denk dat je een groep vergeten bent. PC is niet het enige platform waar je VR op kan doen, PSVR is een stuk betaalbaarder, ook betaalbaarder dan Samsung Gear VR als je de telefoon die je nodig hebt om erin te stoppen meetelt.
  Daarbij zijn telefoon VR-spelletjes nu niet echt om over naar huis te schrijven.

  bij het artikel Gaat het grote succes van virtual reality nog komen?

 • Sisko heeft gereageerd op een bericht van casualkiller :

  Gestemt voor: blijft een niche.

  Voor mij een fantastische ervaring die echt heel veel nieuws toevoegt aan gamen, maar voor velen een te hardcore ervaring of te hoog kostenplaatje.

  @casualkiller Te hoog kostenplaatje is natuurlijk geen argument waarom het niche blijft. Het is immers zeer onlogisch dat de kosten zo hoog blijven, een pc voor thuis kostte in het begin ook boven de 10.000, en die had slechts 16kb ram.

  bij het artikel Gaat het grote succes van virtual reality nog komen?

 • Sisko heeft gereageerd op een bericht van TheBigN93 :

  Wat mij bij deze hype ook op viel was dat iedereen elkaar na ging praten. Mij heeft virtual reality vanaf het begin al echt niets geboeid. Maar iedereen zei ja dit wordt de toekomst blabla vooral omdat dat maar gewoon gezegd werd. Ik denk dat veel mensen gewoon een spelletje willen spelen zoals ze altijd gewend zijn en geen meerwaarde hierin zien.

  @TheBigN93 Ik heb van de week 2 vrienden Astrobot laten spelen en gevraagd naar de kans dat ze en VR-bril zouden kopen in de toekomst, zowel voor als na het spelen. Voor was bij beide 0% na was bij beide meer dan 50%

  bij het artikel Gaat het grote succes van virtual reality nog komen?