RoderikR

 • RoderikR heeft gereageerd op een bericht van darkmanwls :

  @Jumpman Ja, Psycho Mantis "I will now move your controller by the power of my will alone" Werkt niet zo lekker zonder rumble.
  En nou doe je me er ook aan denken dat Castlevania symphony of the night ontbreekt, daar kan ie ook niet op reageren als je daar geen save game van hebt.

  @darkmanwls Dat moment met Psycho Mantis is denk ik het grootste "WTF!!!" moment dat ik ooit heb gehad tijdens het spelen van een game. :)

  bij het artikel Volledige lijst met PlayStation Classic-games onthuld

 • RoderikR heeft gereageerd op een bericht van DarkRuleR :

  Ik heb er zin in!!!!
  In de recensie lees ik veel lof over 4K, maar volgens DF is het op PS4 lang niet een volwaardige 4K versie. Het zal vast de mooiste 4K 'ervaring' zijn op PS4.
  Maar ik had liever gezien dat dit duidelijker in de recensie zou staan.

  @DarkRuleR Ik heb de game gekocht en het ziet er zó slecht uit op een PS4 Pro dat het bijna onspeelbaar wordt. Alles ziet er zo wazig uit door de mislukte checkerboarding dat ik er bijna hoofdpijn van krijg. Een beetje alsof je een spel probeert te spelen met een vieze bril op waardoor je het niet goed kan zien. Als 'oplossing' heb ik de output van mijn PS4 Pro nu ingesteld op 1080p en dat gaat een stuk beter. Ik heb ook screenshots naast elkaar gemaakt en in 1080p ziet het spel er véél scherper uit dan met de checkerboard 4K. Alles is in 1080p veel beter zichtbaar en speelbaar. Ik vind het inderdaad heel vreemd dat gamer.nl hier niets over schrijft in de review, aangezien zij dit spel blijkbaar ook op de PS4 Pro hebben gespeeld. Ik ik begrijp ook niet hoe Rockstar de PS4 Pro versie zo hard heeft kunnen verprutsen. Als het ze niet lukt om een goede checkerboarding techniek te implementeren hadden ze op zijn minst gewoon het hele spel in 1440p kunnen laten draaien (zoals bv. Uncharted 3)

  bij het artikel Red Dead Redemption 2 is een van de beste games op je console

 • RoderikR heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Nieuwe Mega Sg speelt oude Sega-games af op moderne tv's