Mr. Harrow

 • Aka-NiN heeft gereageerd op je bericht:

  Tegenwoordig bestaat m'n backlog zelfs uit games die ik niet eens meer koop, maar nog wel een keer wil spelen, maar eigenlijk weet ik al dat ik er toch niet aan toe kom. Dus ergens toch verstandig geworden. Nu is het voordeel dat ze, mocht ik er wel aan toe komen, ze misschien wel goedkoper zijn geworden.

  @Mr. Harrow
  Dat heb ik ook. Eerst kocht ik alles maar dat ik nog eens wilde spelen, maar nu wacht ik er maar mee tot ik zeker weet dat ik het ook ga spelen als ik het gekocht heb. Ik heb zoveel spellen ooit eens gekocht (omdat ze bijvoorbeeld in de aanbieding waren) en uiteindelijk niet eens geïnstalleerd, dat ik daar toch op een gegeven moment maar mee ben gestopt. Dan zie ik die waslijst aan games die ik toch nooit ga spelen en dan wil ik niet eens weten hoeveel geld ik wel niet had kunnen besparen…

  Inmiddels heb ik wel een onderscheid tussen games die ik heb aangeschaft, maar nooit zal spelen en een daadwerkelijke backlog met games die ik echt nog wil spelen. Die ga ik wel proberen nog in te halen.

  bij het artikel Heb jij een enorme backlog aan games waar je niet aan toekomt?

 • Mr. Harrow heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Heb jij een enorme backlog aan games waar je niet aan toekomt?