melody

 • melody heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Sony blokkeerde overzetten Destiny 2-personages naar pc

 • casualkiller heeft gereageerd op je bericht:

  Een van de belangrijke voordelen van de S was volgens mij de 4k blu ray speler. Hoewel kwalitatief minder dan een dedicated 4k speler toch de goedkoopste optie. Het lijkt alsof microsoft daar niet meer om geeft.
  Nu zijn die 4k blu rays ook achterlijk duur maar dat is weer een ander verhaal.

  @melody In de grote fanboy oorlog was de 4k bluray drive HET paradepaardje van de xbox one s , en met kutsony daar kon je alleen maar op streamen wat lelijk en troep was :D :D :D

  bij het artikel Xbox One S zonder disk drive kost mogelijk 230 euro

 • melody heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Xbox One S zonder disk drive kost mogelijk 230 euro

 • melody heeft gereageerd op een bericht van Markus88 :

  ik heb metro exodus gekocht op epic en sindsdien ben ik er helemaal klaar mee.
  door dat er geen controller support in zit is het echt een nachtmerrie een beetje normaal te spelen (niet met alle games maar wel met games die slecht zijn afgestemd op de controller, aka, metro)

  krijg om de 10 min een email dat mijn account is gehackt (had inmiddels een wachtwoord met hoofdletters strepen en onderstrepen die onmogelijk is om te onthouden) en ben al 4x geforceerd uitgelogd uit de epic launcher omdat iemand blijkbaar weer inlogt op mijn account terwijl ik metro speel (singeplayer game btw).

  heb inmiddels de game verwijdert (zit op 30% ongeveer van de game) en koop geen games meer op epic. ik heb het wel geprobeerd tenminste :P

  @Markus88 Ik kreeg ook steeds meldingen van hackers op mijn Epic account maar sinds ik 2-staps aanmelding heb komen ze er niet meer in. Even wat meer werk maar een stuk minder gezeik. Helaas verkopen/lekken grote bedrijven onze wachtwoorden steeds vaker…..

  bij het artikel Waarom zijn we zo boos op de Epic Games Store?

 • melody heeft gereageerd op een bericht van clandestine666 :

  Niet heel erg onder de indruk eerlijk gezegd, lijkt op dlc van deel 2, niet echt vernieuwend zo op t eerste gezicht. Misschien zit ik er naast.

  @clandestine666
  Ik heb er wel weer zin in, ook al zie ik ook geen grote verschillen. Ik denk met name op consoles dat er met name wat te halen is op het gebied van framerate en detail. Met name van dat laatste zie ik wel wat verbeteringen al in deze trailer in het detail van de characters en tegenstanders.
  Van de grafische stijl mogen ze wat mij betreft afblijven. Borderlands is vrij uniek in het genre.

  bij het artikel Borderlands 3 aangekondigd door Gearbox