KoningDriessen

 • KoningDriessen heeft gereageerd op een bericht van do365nic :

  dit ziet er heerlijk uit.
  Ik maak me wel zorgen om die "episodische content"

  @do365nic ik hoop dat ze daar inmiddels afgestapt zijn aangezien die aanpak bij hitman mislukt is

  bij het artikel Trailer Final Fantasy 7 Remake toont nieuwe gameplay

 • KoningDriessen heeft gereageerd op een bericht van oo4load :

  @watashi wa maurice desu. In China leven 56 verschillende etnische groepen en daar van kunnen er 54 prima samen door één deur inclusief de ruim 10 miljoen Hui moslims. Helaas staan altijd de Oeigoeren en Tibetanen in de spotlights.

  @oo4load dat een groot gedeelte van China redelijk harmonieus samenwoont is geen excuus om minderheden zo te behandelen zoals nu gebeurt.

  Helaas kan ik niet ontkennen dat de manier waarop China nu opperreert uiterst efficiënt is. Doordat iedereen samenwerkt is het binnen korte tijd een enorme supermacht geworden.

  Als je kijkt naar infrastructuur kan je bijna alleen maar jaloers zijn als pragmaticus naar de manier waarop het publieke belang altijd bovengeschikt is.

  Helaas is het in China vrijwel altijd zo dat het algemene belang altijd hoger is dan het individuele belang waardoor individuele belangen naar de achtergrond verdwijnen.

  Het is dan ook de vraag in wat voor samenleving je liever wil wonen. Wil je in een samenleving wonen die waar het individu altijd ondergeschikt is of een samenleving waar het individu bovengeschikt is. Persoonlijk denk ik dat we hier een goede belans hebben. Ik zou niet willen wonen in een samenleving die heel veel verder doorschiet in een van de twee richtingen

  bij het artikel De Chinese game-industrie is fundamenteel kapot