KoningDriessen

 • KoningDriessen heeft gereageerd op een bericht van indicatie :

  De prijzen kloppen niet helemaal, gelukkig is het een keer niet $=€:
  1 maand (US $4 / £3.49 / AU $6 / €3)
  3 months (US $8 / £7 / AU $12 / €7)
  12 months (US $20 / £18 / AU $30 / €17)
  Family Membership (US $35 / £31.49 / AU $55 / €30)

  @indicatie Zou het leuk vinden als dat zo is helaas staat op de officiele nintendo site toch gewoon 20e voor een jaar: https://www.nintendo.nl/Nintendo-Switch/Nintendo-Switch-Online/Nintendo-Switch-Online-1183143.html

  bij het artikel Nintendo Switch Online-abonnementsdienst verschijnt in tweede helft van september

 • KoningDriessen heeft gereageerd op een bericht van coola :

  @spreadthehate

  Alle auto's gelijk beschikbaar vind ik persoonlijk echt totaal niks, ik heb liever dat ik ze vrij moet spelen (zelfde geldt voor fighting games daar wil ook niet gelijk alle characters kunnen gebruiken)

  Ach ja meningen kunnen nu eenmaal verschillen. ;)

  @coola ik ben het met je eens dat het leuk is om ze vrij te spelen, alleen duurt het me bij gt altijd net iets te lang. Vooral de hele vette auto's (1.000.000+) duurt het lang om bij elkaar te sprokkelen. Iets waar ik helaas geen tijd voor heb. Ik ben dan ook wel weer zo'n Hollander dat ik daar geen extra geld voor ga neertellen. Helaas moet je ze de laatste keer dat ik keek ook de auto's in je garage hebben om ze in vr te spelen :'(

  bij het artikel Update Gran Turismo Sport voegt microtransacties toe

 • KoningDriessen heeft gereageerd op een bericht van JaapGoose :

  @woutzorz Ik heb er redelijk wat tijd in zitten en nog niet alles gebouwd. M'n jongste dochter (8) vind het helemaal leuk om samen dingen te maken en kwalitatief is het écht wel goed gemaakt.

  Het is vrij dun karton maar de manier waarop alles in elkaar steekt is echt briljant. Het is een stuk steviger dan je zou verwachten en alles wérkt ook gewoon heel goed.

  Bovendien is de programmeeromgeving veel interessanter dan de meegeleverde games. Je moet Labo ook niet zozeer zien als 'dit zit in het pakket en daar moet je het mee doen" maar meer als Lego - je kunt bouwen wat er in het boekje van een Lego set zit, maar gebruik je fantasie en maak iets anders ermee. Dát is vooral de kracht ervan. Labo geeft je de tools en voorbeelden maar voor de rest moet je 't vooral zélf bedenken.

  Qua stevigheid: tsja het blijft karton. Geen drinken overheen gooien dus ;) maar je kunt de modellen zelf ook gewoon vanaf de website van Nintendo downloaden en met een snijplotter uitsnijden. Of met een lasersnijder uit MDF laseren als je wil zelfs.

  https://www.youtube.com/watch?v=4vLmYxVNsgE <– dit is uit een Nintendo Labo Contest gekomen, een accordeon op zonne-energie. Dat soort ongein is érg leuk gemaakt en ook erg leuk om zelf te bedenken.

  Het is niet alsof we hier thuis dagelijks met de Labo bezig zijn. Ik heb er volgens de klok in m'n Switch zo'n 10 uur in zitten en moet alleen nog het motorstuur hebben (wat vervolgens in Mario Kart 8 Deluxe ook gesupport wordt!). De hengel is briljant, dat werkt écht heel goed - net als de piano. Het huisje is een leuke gimmick en de remote control autootjes zijn een soort tutorial maar ook die werken gewoon echt heel goed en foutloos.

  @JaapGoose Bedankt voor je bericht, misschien toch eens een keer ééntje proberen!

  bij het artikel Nieuw voertuigenpakket van Nintendo Labo aangekondigd

 • woutzorz heeft gereageerd op je bericht:

  Heeft iemand ervaring met labo? Ik heb toch een beetje het idee dat het na drie keer gebruiken uit elkaar valt.

  @KoningDriessen Ik zat exact hetzelfde te denken. Het idee en zo is best leuk voor kinderen, maar hoe lang gaat het mee?

  bij het artikel Nieuw voertuigenpakket van Nintendo Labo aangekondigd

 • KoningDriessen heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Nieuw voertuigenpakket van Nintendo Labo aangekondigd