Fpsbig

 • Fpsbig heeft gereageerd op een bericht van Baukereg :

  Laat ze dan alsjeblieft niet weer een open wereld maken! Van alle delen in deze franchise heb ik van deel 3 het minst genoten. Het mag dan niet zo tergend saai zijn als de gemiddelde TES, het blijft een open wereld, het meest overschatte designprincipe ooit bedacht.

  @Baukereg Ik vond een open wereld juist wel goed passen in the witcher. Ook zeker omdat er veel te zien is en ik er van kan genieten om op te gaan in de lore in die zin helpt bij the witcher de open wereld mij. Ik vond wel dat er wat teveel vraagtekens en filler quest waren maar dat is een klein nadeel. Ik vond the witcher juist een voorbeels voor hoe een goed pakkend verhaal en missies in een open wereld game passen. Zelda bijv daar miste ik weer het verhalende component. Ik ben het zeker eens dat niet alles open wereld hoeft te zijn en over het algemeen geniet ik ook meer van linieare games met een goed verhaal en die niet te lang duren. Maar the witcher 3 vond ik echt geen seconde minder omdat het open wereld was. Het voegde voir mij wat toe, dorpelingen die zich onveilif voelde en aan jou vroegen plaatselijke monsters weg te jagen etc. De open wereld maakte voor mij in the witcher dat ik me er echt voelde zijn en goed kon inleven.

  bij het artikel Dromen over de volgende The Witcher-game

 • Fpsbig heeft gereageerd op een bericht van HunterSeeker :

  ik twijfel nog zo hard. had een wiiu (ja lach maar) met daarop mariokart, smash bros en zelda, heb die 2 helemaal grijs gespeeld. en dat is ook de reden waarom ik zo twijfel. Alleen mario zal ik dan nog gaan spelen als ik een switch zou halen.

  @HunterSeeker Ik heb ook een wii u. Ik ben door mario odysee overstag gegaan toch een switch te halen. Mario valt me uiteindelijk best tegen. Zelda op botw ook trouwens maar het zal wel aan mij liggen. Maar als handheld is het een heerlijke console. Ik heb een aantal kleine eshop titels ( golf story, hollow knight, snake pass) waar ik me goed mee vermaak. Ook wat full price switchs games. Het is gewoon een lekkere console/handheld voor erbij. Ondanks dat ik nooit met ov reis verbaast het me nog hoe vaak ik hem als handhwld gebruik. Ff 30 min op de bank of ff in bed prima, dan op stand by en 4 dagen later als je meer tijd hebt ff verder op de tv. Ik ben het wel met je eens dat als je aal een wiju hebt je nog even moet wachten op grote nieuwe nintendo titels.

  bij het artikel Nintendo verkoopt bijna 20 miljoen Switch-consoles

 • Fpsbig heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Eigendom van games verdwijnt in de streamingtoekomst

 • Fpsbig heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Eigendom van games verdwijnt in de streamingtoekomst

 • Fpsbig heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Nintendo Switch krijgt controllers in GameCube-stijl met USB

 • Fpsbig heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Voor welke game die dit jaar nog uitkomt heb jij het meeste hype?