DevTrunks

 • DevTrunks heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Command & Conquer Tiberian Dawn en Red Alert 1 krijgen remasters

 • Vogeltje heeft gereageerd op je bericht:

  Ik sta hier nog steeds vrij sceptisch tegenover. Volgens mij hebben veel mensen niet door hoeveel kleine verbeteringen de game heeft gekregen sinds z'n release. Dan heb ik het over die hele kleine verbeteringen zoals aan de interface etc, waar je niet meteen aan denkt. Nou is het nog de vraag of ze die ook terugdraaien, wellicht komt er een gladgestreken hybride tussen classic gameplay maar met hedendaagse interface en andere kleine verbeteringen (ik wil er meer opnoemen, maar ik weet het nu niet te benoemen helaas). Dan heb je wellicht een recept voor succes.

  Lineage II heeft ook recent een classic server gelanceerd, dat was mijn game in mijn tienerjaren (rond 2005). Het heeft echter wel de interface van de hedendaagse game wat een verademing is. Maar, qua gameplay zijn er dingen die wel irriteren. Bijvoorbeeld dat de persoon die als laatste de mob slaat, krijgt de loot. Dat hadden ze ook wel kunnen verbeteren wat mij betreft.

  @DevTrunks En een aantal mensen missen juist die elementen. Die fans zien dat juist als een extra uitdaging, omdat ze op meer moeten letten, voordat ze, of tijdens ze op "avontuur" zijn.

  Ik vond Vanilla erg leuk en ga het zeker spelen. Alhoewel ik het nu zelf ook wel leuker vind dan vanilla. Al die tools zijn handig, maar het sociale aspect verdwijnt er wel door. Naast je guild en misschien wat vrienden is er zelden meer interactie met andere spelers. En dat is dan weer een groot nadeel. Iets waar je niet ver mee was gekomen in vanilla. Of dat straks weer zo gaat zijn is uiteraard nog maar de vraag.

  Hierdoor is ook de wereld erg klein geworden en kom je zelden nog ergens tenzij je echt de World quests nog moet/wilt doen is er nauwelijks een reden om naar andere gebieden toe te trekken.

  bij het artikel World of Warcraft: Classic lanceert in de zomer gratis voor WoW-abonnees

 • DevTrunks heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel World of Warcraft: Classic lanceert in de zomer gratis voor WoW-abonnees

 • DevTrunks heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel De gamereleases van november 2018

 • DevTrunks heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Welke Command & Conquer verdient een remaster?