chrisboers

 • Quintex heeft gereageerd op je bericht:

  Sorry, maar iemand die stelt dat er voor de Vita geen games meer uitkomen kan ik echt niet serieus nemen, die heeft zijn research niet gedaan. Er komen wekelijks nog nieuwe games uit, en echt niet alleen in Japan, maar gewoon in de EU Store. Daarnaast komen er op heel erg geregelde basis fysieke games uit bij oa Limited Run. Dus nee, De Vita als hardware wordt niet meer verkocht, maar de Store is absoluut niet 'dood'. En de Store voor de PSP is ook nog steeds 'alive and kicking'.
  Sterker, zelfs een Commodore 64 is niet 'dood' daar komen ook nog steeds games voor uit. Maar tja, dat ondergraaft natuurlijk de stelling van deze column een beetjeā€¦

  @chrisboers Aan games komen in Europa met een PS Vita is anders verdomd lastig. Ja, de handheld is zeker nog levend, de store is (nog) online en er komen zeker nog digitale spellen uit, maar dat is het dan ook. Geen support meer vanuit Sony zelf, geen games vanuit Sony zelf. Het is een markt die (wellicht) rustig krimpt. Naar mijn mening is een handheld dan dood. Een beetje zoals de Wii U dat ook is.

  bij het artikel Gemengde gevoelens over gamestreaming

 • chrisboers heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Gemengde gevoelens over gamestreaming