chemicalscum

 • chemicalscum heeft gereageerd op een bericht van TheChief :

  Er zijn idd zeer veel shooters, vooral MP georiënteerd, op het moment. Ondanks dat zit ik nog steeds op mijn honger omdat ze me allemaal net niet aanspreken:

  Black Ops 4: Ik haat CoD qua gameplay stijl en het feit dat Black Ops nu ook een BR-game is helpt daar niet bij.

  Apex Legends: Zonder meer een goede game en wat mij betreft de beste BR-game op het moment. Hell, ik heb een pesthekel aan BR en zelfs ik heb Apex een week gespeeld. Maar uiteindelijk is het een BR-game en kon het me ook niet langer boeien dan een week.

  Battlefield 5: Was heel erg enthousiast over deze game toen ie werd aangekondigd (ik ben al een BF fan vanaf het eerste uur dat de BF1942 demo het internet opkwam) maar de reveal trailer maakte mij al heel erg snel duidelijk dat DICE/EA ook deze game zouden verknallen net als ze dat hebben gedaan met BF: Hardline en BF 1. En dat is precies wat er gebeurd is: Te weinig content en diverse onnodige veranderingen aan de gameplay die het allemaal te CoD-like en casual maken.

  Overwatch: Voelt als een FPS moba met die timed skills waardoor het minder als een shooter en meer als een FPS RTS aanvoelt. Plus de levels en de teams zijn te kleinschalig qua opzet, da's opnieuw niet mijn ding.

  Rainbow 6 Siege: De game gekocht tijdens de kerst Steam-sale en een tijdje gespeeld. De gunplay voelt heel vreemd aan, schoten lijken soms niet te connecten wat me na verloop van tijd ging tegen staan. Verder is er, door de gekozen wijze waarop je met sessies connect en het systeem van ronden, om de haverklap een team dat opeens nog maar 3 man over heeft terwijl de tegenpartij nog 5 spelers heeft waardoor je vrijwel meteen een verloren ronde speelt.

  Counter Strike: Ik heb in mijn tijd heel veel CS1.6 en CS:Source gespeeld maar CS:GO maakte me pijnlijk duidelijk dat het spel toch echt niet zo geweldig verouderd is. CS is stil blijven staan terwijl de wereld veranderd is en daardoor kon de game me niet meer dan een middagje boeien ook al is het gratis.

  Wolfenstein: The New Colossus gekocht toen ie in de aanbieding was voor 25 Euro en was er behoorlijk teleurgesteld in. De voorganger, The New Order, was
  geweldig met een goede pacing, leuke wapens en een fantastische villain en leuke bossfights. The New Colossus komt echt tergend langzaam op gang en net als je denkt 'nu komt de rollercoaster ride' is het verhaal afgelopen zonder dat bepaalde figuren echt een kans hebben gehad om te shinen. Om nog maar te zwijgen over de "boss battle" aan het einde.

  Kortweg gezegd zit ik dus nu opnieuw vast aan BF4 totdat DICE eindelijk weer eens besluit een fatsoenlijke BF uit te brengen of totdat potentiële BF-killer World War 3 wat meer bugvrij wordt.

  @TheChief Bij CSGO zit je er volledig naast, CSGO voelt nog steeds fris aan, mede door de erg goede updates van de laatste tijd en qua gameplay is het puur Counter-Strike dat nog steeds ongeëvenaard is. Ok he is hou mening en ik ben een fanboy, maar zeker competitief CS is erg tof, het is niet voor niets de enige fps e-sport die er toe doet.

  bij het artikel Dit zijn de beste shooters van het moment

 • chemicalscum heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Details eerste seizoensevenement Fallout 76 onthuld

 • chemicalscum heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Patent wijst op gamecontroller van Google

 • Fifa heeft gereageerd op je bericht:

  @Fifa Er zijn echt steengoede singleplayer games toe toevallig ook een multiplayer hebben, lijkt me geen reden om ze daarom links te laten liggen. En achievements werken mee aan de vervlakking van gaming, als je ziet wat voor onzin-achievements veel games hebben, is vaak alleen maar om je kunstmatig bezig te houden.

  @chemicalscum Klopt er zijn inderdaad veel onzin-achievements. Zoals Playboys verzamelen in Mafia 2. Maar ik ben zo perfectionistisch dat ik alles op 100% wil uitspelen. GTA IV en V zal ik dus nooit spelen omdat er Multiplayer achievements zijn.

  bij het artikel Kan iemand die gamelawine stoppen?

 • chemicalscum heeft gereageerd op een bericht van Fifa :

  Ik speel alleen maar Singleplayer games. Dus als een game een multiplayer heeft koop ik het niet. Komt ook door Xbox achievements want ik wil elke game op 100 procent hebben. Dus ik heb gelukkig geen last van te veel games die uitkomen.

  @Fifa Er zijn echt steengoede singleplayer games toe toevallig ook een multiplayer hebben, lijkt me geen reden om ze daarom links te laten liggen. En achievements werken mee aan de vervlakking van gaming, als je ziet wat voor onzin-achievements veel games hebben, is vaak alleen maar om je kunstmatig bezig te houden.

  bij het artikel Kan iemand die gamelawine stoppen?

 • chemicalscum heeft gereageerd op een bericht van Footy :

  Ik heb juist het probleem dat ik steeds minder vaak leuke games kan vinden. Nu is mijn smaak niet al te breed maar het lijkt er wel op dat de games die ik niet leuk vind, juist meer uitkomen en games die ik wel leuk vind, steeds minder zijn door gerushte ontwikkeling en microtransacties.

  Allemaal leuk die gratis games die ik heb met games with gold maar ik geloof dat ik er misschien maar 3 of 4 gespeeld heb de laaste 3 jaar. Rest is niet aan mij besteed.

  Als je zoals ik niet van shooters houd en niet van online games, dan blijft er al weinig over. En ook van die rest wat er over blijft kan mij het grootste deel niet boeien.

  @Footy Het zijn vooral de grote AAA uitgevers die steeds oppervlakkiger worden, maar er zijn enorm veel goede en unieke games, zeker op de PC wat ook wel een wat volwassener platform is.

  bij het artikel Kan iemand die gamelawine stoppen?