chemicalscum

 • chemicalscum heeft gereageerd op een bericht van Roolio :

  @TheChief
  ik heb het zelf niet eens gekocht dus mij maakt het sowieso niet uit.
  ik zag alleen dat de reacties negatief waren, dat is alles.

  @Roolio Als er iets verandert in CS, wordt er altijd enorm veel geklaagd, ook als de verandering alleen maar positief is. Hoort een beetje bij CS.

  bij het artikel Counter-Strike: GO voegt battle royale-modus toe en wordt free-to-play

 • chemicalscum heeft gereageerd op een bericht van Jurry1984 :

  Heb em weer even van stal gehaald. Best leuk, maar mij viel vooral op hoe oud het spel is geworden.
  Daarnaast heb ik zo’n hekel aan de shooting mechanics (stilstaan om accuraat te schieten), maar dat ligt puur aan mij.

  @Jurry1984 Competitive CS wordt nooit oud, qua gameplay. Blijft gewoon de beste e-sport fps.

  bij het artikel Counter-Strike: GO voegt battle royale-modus toe en wordt free-to-play

 • chemicalscum heeft gereageerd op een bericht van Bouddieehh :

  Wow! Mooie lovende woorden van Kicinski al denk ik dat hij met zijn team juist de lat hoog legt waar andere games en studio's aan moeten voldoen.

  Ik bedoel de mate van detail in TW3 was enorm! Zeker voor die tijd. Gebruik Aard sign bij water en het water beweegt. De mate hoe jij je als Witcher gedraagt draagt bij hoe je later in het spel door mensen behandeld wordt. De steden in TW3 zijn levendig en imposant. De natuur is zéér goed in balans, jaag je veel herten krijg je weinig wolven. Schiet je veel wolven krijg je weer juist veel herten.

  Begrijp me niet verkeerd maar ondanks dat Rockstar écht hele vette games heeft neergezet GTA/RDR/Bully denk ik eerder dat CDPR een voorbeeld is geweest voor Rockstar's RDR dan andersom. Maar goed, laat ze elkaar maar beïnvloeden tot de creatieve sky the limit is, dan hebben wij weer mooie geweldige games.

  Enige waar Rockstar écht in kan verbeteren is hun online gebeuren. Ik dacht dat de LoL/DotA/WoW community toxic was maar vergeleken met GTA online valt dat reuze mee.

  Is alles dan goed aan CDPR?? NEE!! Ik vind het nog steeds jammer dat Cyberpunk een FPS is… Waarschijnlijk heel suf maar ik hoop stiekem dat ze een patch uitbrengen dat je zowel in FPS als 3rd person kan spelen (á la RDR2).

  Laten we hopen dat Rockstar en CDPR gewoon blijven zoals ze zijn en niet dezelfde weg gaan bewandelen als Blizzard. Als fan van Blizzard vind ik ze de laatste jaren écht minder worden. World of Warcraft is in een erbarmelijke staat met de meest idiote uitprobeersels zoals "azerite armor" met de meest idiote RNG stats erop jouw resultaat in raid wordt niet meer bepaald door jouw skills maar door je geluk of pech. De laatste updates van Overwatch (Sniperwatch) worden ook slechter alle damage lijdt onder de inflatie omdat we allemaal een tank aan moeten kunnen. Hierdoor kill je een squishie in 1,5 seconde. Om maar over Diablo (Immortal) te zwijgen…

  @Bouddieehh Ook al ben ik groot fan van The Witcher 3, vergeleken met een Rockstar game is het wel wat minder goed afgewerkt. Veel onnodige clipping en schuivende personages, muziek dat abrupt stopt, vastzitten tegen objecten tijdens combat, vrij simplistisch looting systeem, saaie Witcher sense quests. Het is niet allemaal even denderend. Desalniettemin een geweldige game hoor en ik heb alle vertrouwen in CD Project, maar claimen dat het net zo verfijnd wordt als RDR2 is wel wat gedurfd.

  Trouwens een van de beste aspecten van Cyberpunk 2077 is dat het in first person is, isw zo veel meeslepender. ;)

  bij het artikel 'Cyberpunk 2077 moet net zo verfijnd worden als Red Dead Redemption 2'

 • chemicalscum heeft gereageerd op een bericht van hulstpower :

  @burhan42 waarschijnlijk dat ze valve daarom geen half life 3 maakt bang dat ze de hype niet waar kunnen maken. Rockstar leverd bijna ook altijd wel games perfect af ja zit altijd wel iets in wst even een bug is in open world.

  @hulstpower @burhan42 Half-Life VR lijkt er toch wel aan te komen.

  bij het artikel Eerste patch na lancering Fallout 76 is 47GB groot