anyaka

 • anyaka heeft gereageerd op een bericht van Jumpman :

  @darkmanwls snap jullie beide wel. Klopt wat je zegt dat bepaalde functies voor nu de standaard bepalen maar wat Undefused zegt klopt ook. Deze functies hoewel nu nog niet aanwezig zullen echt wel komen maar om met iets op de markt te komen wat een exacte copie is dan je concurent vindt ik eerder een zwakte bod. Beter is om deze markt rustig te betreden en bekijken waar behoefte aan is. Veelal lees ik ook dat steam functies heeft die niet handig zijn of veel gebruikt worden. Is het dan nuttig deze allemaal op day-one te hebben? Persoonlijk denk ik dat je het gros van je klanten beter bedient door de basis aan te bieden, games games en nog meer games. Als je dat goed beheerst breid dan langzaam uit.

  @Jumpman Leuk verhaal, alleen is het zo dat zelfs de basis-features ontbreken, zoals een shoppingcart… de store had nooit in deze staat gereleased mogen worden.

  bij het artikel Waarom zijn we zo boos op de Epic Games Store?

 • Paxopoxo heeft gereageerd op je bericht:

  @Paxopoxo Nee, maar de store is wel nadelig voor jou op dit moment, geen cloudsaves, geen refunds, en een store die veel features mist….

  @anyaka Dat is inderdaad nu wel het geval, dit zijn wel een paar dingen die mensen zullen missen. Alleen zijn ze druk aan de weg aan het timmeren bij Epic, dus overall, heb ik er wel vertrouwen in.

  https://www.eurogamer.nl/articles/2019-03-16-epic-games-store-krijgt-cloud-saves-achievements-en-meer

  bij het artikel Gearbox reageert op negatieve Borderlands-reviews

 • anyaka heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel De Kollector voor Mortal Kombat 11 onthuld

 • anyaka heeft gereageerd op een bericht van Paxopoxo :

  @Akira Ik ben er mee eens met wat je zegt. Ik ben er ook niet mee eens met wat Epic doet, maar, ik zucht een keer diep en download dan gewoon de Epic launcher. Omdat ik de game gewoon wil spelen en tijdens het spelen merk ik er niks van of ik op Origin, Steam of Uplay ofzo zit.

  @Paxopoxo Nee, maar de store is wel nadelig voor jou op dit moment, geen cloudsaves, geen refunds, en een store die veel features mist….

  bij het artikel Gearbox reageert op negatieve Borderlands-reviews

 • anyaka heeft gereageerd op een bericht van Quintex :

  Wat een kinderachtige reactie. Ik heb vrij weinig moeite met de exclusiviteit en het reviewbomben vind ik zelf een vrij trieste ontwikkeling, ook al kan ik begrijpen waarom fans boos zijn.

  Maar deze uitspraak van hem slaat ook weer nergens op. Heel erg onprofessioneel, vol met emoties en irrationeel. Niet de manier hoe zo'n belangrijk icoon zich zou moeten uiten.

  Het blijkt maar dat hij geen idee heeft hoe review systemen werken en hoe Steam er mee om gegaan is. Gadverdamme zeg.

  @Quintex Blijf het vreemd vinden dat men niet doorheeft dat dit soort dingen altijd gedaan worden een vocal minority en dan iedereen er verantwoordelijk voor gaan houden…

  bij het artikel Gearbox reageert op negatieve Borderlands-reviews

 • anyaka heeft gereageerd op een bericht van fonsrutte :

  @TheChief Ze dwingen je helemaal nergens toe, als je het echt heel vervelend vind koop je de gane gewoon niet.
  Op features kan de Epic store nog niet concurreren, daarvoor is Steam al veel te groot. Epic moet dus stunten en dat doen ze.
  Dit is de een zeer doeltreffende manier om jou hun store te laten installeren. Daarbij is er ook een uitgever die hiermee akkoord gaat dus die zou er op zijn minst ook op aangekeken moeten worden.
  Epic store is geen lui platform, het bestaat net. Ik gebruik beide niet, maar ik vind Steam altijd al een gedrocht en nutteloos en daarmee dus ook de Epic Store.
  Uiteindelijk is een ding heel belangrijk en dat is dat concurrentie altijd goed is, anders kan Steam de prijs van games gaan bepalen

  @fonsrutte Epic store is wel degelijk lui, er missen veels te veel features . Dat de tore redelijk nieuw is is een drogreden, basale features zoals een shoppingcart ontbreken. Deze shop is in een vroege beta fase maar totaal nog niet klaar waar hij nu voor gebruikt wordt.
  Op dit moment heeft de Epic store alleen voordelen voor devellopers, en alleen nadelen voor gamers.

  bij het artikel Gearbox reageert op negatieve Borderlands-reviews