004

 • 004 heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Review: Round-up gaming keyboards 2018

 • 004 heeft gereageerd op een bericht van Gamegod :

  Dit begint best een shitzooi te worden met verhalen dat Blizzard het originele YouTube filmpje opnieuw geupload heeft om (een deel van) de negatieve comments tegen te gaan en dat ze bepaalde replies verwijderen.
  Ik weet niet wat er van waar is maar het verdient geen schoonheidsprijs.
  Ik hoop dat dit snel rechtgezet wordt want heb Blizzard erg hoog staan…

  Had zelf ook liever iets gezien voor de PC maar heb net Diablo 3 gehaald voor de Switch dus voorlopig vermaak ik me nog wel.

  @Gamegod Ondanks dat wat Blizzard maakte tot nu toe altijd goede kwaliteit games waren is het knip en plak werk van Blizzard erg hoog. Jaren worden sequels gemaakt zonder grote vernieuwingen wat alleen maar erger wordt met alle remakes die ze nu uitbrengen. Het kopieren van huidige succesvolle game concepten en het hergebruik van hun eigen models en artwork.

  Ik begrijp dat alle games studio`s dit doen alleen hoop ik dat de succesvolle bedrijven/grotere spelers toch wel wat vernieuwing proberen te brengen wat Blizzard niet doet. Het brengt natuurlijke grote financiele risico`s met zich mee als een concept niet aanslaat.

  Ook de marketing van Blizzard hoe er wordt ingespeeld op de playerbase alsof het hun familie is terwijl er geen enkele binding tussen de staff en hun fans zijn vind ik een slechte zaak wat weer een ander verhaal is en wederom vele andere bedrijven ook doen.

  bij het artikel Diablo-ontwikkelaars 'hebben begrip' voor onvrede fans