Bayonetta 3-controverse is belachelijk - Ron en Erik Podcast 395

Bayonetta 3-controverse is belachelijk - Ron en Erik Podcast 395

Bayonetta 3 krijgt een optie met minder bloot, Ron en Erik vinden de boze reacties hierop nergens op slaan. Verder: Skate en Overwatch 2.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Deezer, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of mail Erik.

Deze maand proberen we een ontieglijk populaire game een objectief verantwoord plekje te geven in de Gamejournalistieke Top Oneindig!

Onderwerpen:

04:36 - The Witcher 3
23:13 - Skate wordt free-to-play
29:25 - Overwatch 2
35:13 - Bayonetta 3-"censuur"
44:25 - Wat hebben we gespeeld?

Ron en Erik · Ron en Erik Podcast

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola dan sla je de plank niet een beetje mis maar ongeveer 614.947.481.000.000.000.000.000 meter mis

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Prachtig voorgelezen Ron. Geen moment bij je opgekomen , zelfs toen je het hardop las, dat het wel eens totaal niet serieus kon zijn ? Er moet toch echt wel een moment zijn geweest dat je dacht, dit kan niet waar zijn, wat een over the top totaal krankzinnig onsamenhangend geheel. Vooral het gedeelte over vegetariers en het vleesrestaurant, toen moet je toch wel gedacht hebben,nondeju die is niet goed, dit kan toch niet waar zijn ? Maar goed, als zelfs de gamejournalisten hier er voor vallen dan doe ik toch wat goed.. of fout. Het is maar net hoe sportief je het oppakt. Het was nooit de bedoeling om als onderwerp van de podcast te fungeren, had liever gehoord waarom de optie wel of niet als controversieel gezien kan worden tijdens een discussie in plaats van als een gestoorde corona gek neergezet te worden, maar das dan wel weer geheel mijn eigen schuld.... want gestoord en gek ben ik wel, heb alleen nog nooit corona gehad.

0
test

@ali3n8tor Ik heb je naam ook niet genoemd, het is immers niet persoonlijk, al is het natuurlijk een publiek forum. Maar, even eerlijk, als je er nu op terugkijkt: niet echt een goeie comment he? In argumentatie, bedoel ik dan. Boos worden over beslissingen in de videogamesindustrie is en blijft een keuze, niemand dwingt je een mening te ventileren. Dat geldt zeer zeker voor mij, dat geldt voor jou en dat geldt voor de rest. Je zegt dat het niet serieus was, dat kan. Ik kan het niet ontkennen. Maar weet het volgende: heel veel mensen menen dit wel serieus. Sommige mensen nemen het wel erg serieus. Als jouw mening satire was, zegt het ook wel wat dat satire inmiddels niet meer van oprecht te onderscheiden is.

0
test

@ali3n8tor Gast ik ga jouw echt niet geloven dat je dat niet serieus zei. Je bent nu als een voorbeeld gebruikt en je komt erachter dat je dat niet leuk vind, dus krabbel je terug.

0

@ali3n8tor veel waarheden in deze reactie, totaal krankzinnig, onsamenhangend, toen ik je reacties onder dat artikel dacht ik inderdaad dat je niet goed was, gestoorde Corona gek, gestoord en gek. Klopt allemaal als een bus. Man wat heb jij jezelf neergezet zeg en waarom precies? Om een optie om iets uit te zetten. Maar goed satire betekent voor jou blijkbaar dat je je als een debiel mag gedragen, nou dat is zeker gelukt. Oh ja deze reactie is ook satire, ik zeg het maar vast en niet pas achteraf als ik ineens onderwerp van de volgende podcast blijk te zijn. Succes maat, ik zou je willen adviseren willen in het menu van iedere die je gaat spelen de Options te vermijden, het staat daar helemaal vol met opties. Brrr.

0
test

@ali3n8tor Jouw initiele comments in het andere Bayo3 topic waren absoluut geen satire. Je krabbelt nu gewoon terug en doet gekipeerd omdat niemand het met je eens is. Wel mooi. Nu ben jij gepikeerd, terwijl je het in dat andere topic nog stom vond dat andere mensen (volgens jou) gepikeerd waren door de hoeveelheid naaktheid in de Bayo games. The tables have turned! :P Overigens vindt niemand de naaktheid in Bayo een probleem en vind iedereen een extra optie prima.

0
test

@ali3n8tor ik heb het idee dat ik echt 1 van de weinigen was die zag dat het expres dik was aangezet. Maar ja, zoals Ron al zei, sommigen nemen alles super serieus.

0

Aanbevolen voor jou