Xbox spendeert meer dan een miljard dollar per jaar aan third-party games voor Game Pass

Xbox spendeert meer dan een miljard dollar per jaar aan third-party games voor Game Pass

Het mag wat kosten om spellen op de service te plaatsen

Xbox geeft meer dan een miljard dollar per jaar uit om games van andere uitgevers en ontwikkelaars op Xbox Game Pass te plaatsen.

Dat heeft Xbox-topman Phil Spencer laten weten in een interview met Windows Central vorige week. "We besteden veel geld in de markt, meer dan een miljard dollar per jaar om third-party games op Game Pass te krijgen."

Hij vervolgt: "Game Pass is een service waarop allerlei soorten games bestaansrecht hebben, van de grootste titels tot onbekende indiegames waarvan je nog niet wist dat je er van zou houden tot je ze gespeeld hebt."

In het interview liet Spencer ook weten dat er geen plannen zijn op Game Pass naar PlayStation of Nintendo-consoles te brengen. "Laat ik beginnen met te zeggen dat we geen plannen hebben om Game Pass naar PlayStation of Nintendo te brengen. Ik wil dat we gericht zijn op hoe we innoveren voor de mensen die onze hardware hebben gekocht. En hoe zorgen we er voor dat zij zich goed blijven voelen om hun investering?"

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Al jaren abonee en super tevreden! "Game Pass is een service waarop allerlei soorten games bestaansrecht hebben, van de grootste titels tot onbekende indiegames waarvan je nog niet wist dat je er van zou houden tot je ze gespeeld hebt." Dit ervaar ik ook zeker zo. Ben veel meer diverse games gaan spelen door Gamepass.

1
test

Helemaal mee eens. Ik ben vanaf dag 1 lid en er is veel verbeterd in de tijd. Ik besteed mijn geld maar wat graag aan GamePass.

1

Aanbevolen voor jou