Xbox-fans denken weer Fable-teaser te zien

Xbox-fans denken weer Fable-teaser te zien

Maar Xbox noemt het een fabel

Xbox-fans speculeren online opnieuw over Fable na een foto die hoofd marketing van Xbox Aaron Greenberg op Instagram plaatste.

Op de Instagram-foto zijn Greenberg, Major Nelson en Jeff Rubenstein te zien. Op de achtergrond zijn de letters 'ABLE' te zien. Fans die dachten daar weer een Fable-tease te zien, komen bedrogen uit. Het blijkt namelijk gewoon om een cafetaria binnen het Microsoft-kantoor te gaan, meldt de oplettende Colt Eastwood al op Twitter. Greenberg beaamt dat. "Ik heb niets geteaset", schrijft hij. "Het voelt alsof ik maar hoef te niezen, en er zijn al mensen die zeggen X-game bevestigd."

Het is niet voor het eerst dat fans denken dat Microsoft naar Fable hint. In een tweet toonde Microsoft eerder al een filmpje waarin de cameraman een spoor bestaande uit glitters volgt, die uiteindelijk uitkomt bij een scherm waarop een illustratie van de Xbox Games Showcase is te zien. Het glitterspoor doet sommige fans denken aan het glitterspoor in de Fable-games waarmee een route naar het doel van een missie werd weergegeven.

Mogelijk komt er snel duidelijkheid. De Xbox Showcase wordt op 11 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou