Studio van Amy Hennig werkt aan Star Wars-game

Studio van Amy Hennig werkt aan Star Wars-game

Skydance New Media, de nieuwe studio van Amy Hennig, werkt aan een Star Wars-game.

Dat is officieel aangekondigd. Het gaat om een actie-adventuregame met een compleet nieuw verhaal binnen de Star Wars-franchise. "Ik heb vaak gemeld dat Star Wars uit 1977 mijn twaalfjarige brein voorgoed veranderde en mijn creatieve brein heeft gecreëerd. Ik vind het dan ook geweldig om met Lucasfilms Games samen te werken om interactieve verhalen te vertellen in dit universum waar ik van hou."

In 2019 werd al duidelijk dat Hennig, die voorheen werkte aan een geannuleerde Star Wars-game bij Visceral Games en EA, samen met voormalige EA-werknemer Julian Beak aan de slag ging bij een nieuwe gamedivisie van Skydance. Dat is een filmproductiebedrijf, bekend van films als Star Trek, Mission Impossible en Terminator: Dark Fate. Het team dat daar aan games werkt, heet Skydance New Media. Hennig was voorheen ook werkzaam bij Naughty Dog als de creative director van de Uncharted-games.

Eerder werd al aangekondigd dat Skydance New Media aan een Marvel-game werkt. Van zowel het Marvel-project als het nu aangekondigde Star Wars-spel zijn verder geen details of beelden beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als groot fan van star wars en uncharted ben ik hier heel benieuwd naar. Hopelijk mag zij en haar team deze game wel volledig afronden.

0
test

@obi-twan kenobi Jedi fallen order zou toch deze starwars en uncharted itch moeten wegnemen :), maargoe die heb je mischien al uitgespeeld. ( en deeltje 2 die mogelijk in mei word aangekondigd)

0
test

@gamerlezer Waarom komen mensen altijd met fallen order aanzetten (je bent niet de enige; ik zie het vaak in forums) als men aangeeft graag een Uncharted achtige starwars game te willen spelen? Sinds wanneer is Uncharted een soulslike metroidlike zwaardgevecht game met superpowers? Dr zitten wel wat unchartedachtige elementen in fallen order zoals klimpartijen en puzzels. Maar het Unchartedachtige wat fallen order mist is het exiting avontuurgevoel en schieten en humor en charismatische karakters....tenminste ik vind het een veel te serieuze depressieve sfeer hebben (wat ook past bij het verhaal) en heb helemaal niks met cals kasters of hoe die ook heet, en zn nog serieuzere vriendinnetje en ik mis laserblaster gevechten en "this is when the fun begins" momenten enz. Dat gezegd hebbende, verder vond ik het voor wat het was een okje game hoor, prima mee vermaakt...maar het heeft zeker niet mijn starwars/uncharted itch weg genomen.

0
test

@gamerlezer fallen order heb ik inderdaad al een hele tijd geleden uitgespeeld. Toffe game, maar toch niet echt vergelijkbaar met Uncharted.

0

Aanbevolen voor jou