Quantic Dream ontkent vertraging bij ontwikkeling Star Wars Eclipse

Quantic Dream ontkent vertraging bij ontwikkeling Star Wars Eclipse

Quantic Dream gaat in op geruchten dat de ontwikkelaar kampt met problemen bij de ontwikkeling van het spel Star Wars Eclipse. De spellenmaker ontkent de problemen.

Eind vorig jaar meldde deze site nog dat journalist en industrie-insider  Tom Henderson claimde dat het nog drie à vier jaar zou duren voor Star Wars Eclipse uit zou komen. Diezelfde Tom Henderson bracht eerder deze maand berichten naar buiten waarin stond dat het niet goed zou gaan bij ontwikkelaar Quantic Dream, en dat het zelfs tot 2027 of 2028 zou kunnen duren voor Eclipse uitkomt.

De PR-afdeling Quantic Dream stelt tegenover PlayStation Lifestyle dat er geen sprake van “vertraging” is. Ook wijst de ontwikkelaar erop dat in het afgelopen jaar ruim 50 procent van het huidige personeelsbestand van de studio’s in Parijs en Montreal is aangenomen. Sommigen speculeerden immers dat vacatures van Quantic Dream erop zouden wijzen dat de ontwikkeling niet volgens plan verloopt, maar Quantic Dream zegt dat “vacatures kunnen misleiden” en claimt actief te zullen blijven rekruteren.

“Star Wars Eclipse is niet vertraagd, want Quantic Dream heeft nooit een launch window voor de titel aangekondigd of beloofd. De studio kondigde vandaag aan dat ruim 50 procent van het personeelsbestand in de kantoren in Parijs en Montreal in het afgelopen jaar is aangenomen. Vacatures kunnen misleidend zijn. [We blijven] actief rekruteren terwijl gewerkt wordt aan Star Wars Eclipse, third-party-publicatie en onaangekondigde projecten.”

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou