Phil Spencer: 'Geen plannen voor Xbox Game Pass op PlayStation of Nintendo'

Phil Spencer: 'Geen plannen voor Xbox Game Pass op PlayStation of Nintendo'

Spencer laat daarnaast de deur op een kier voor de terugkeer van Banjo-Kazooie

Xbox-topman Phil Spencer heeft benadrukt dat er geen plannen zijn om Xbox Game Pass naar PlayStation- of Nintendo-consoles te brengen.

Dat deed hij tijdens een interview met Windows Central. Dit nadat CFO Tim Stuart eerder deze week nog meldde dat Microsoft diens games naar "elk scherm" wil brengen, en daarbij ook Nintendo en PlayStation noemde.

"Laat ik beginnen met te zeggen dat we geen plannen hebben om Game Pass naar PlayStation of Nintendo te brengen", aldus Spencer. "Ik wil dat we gericht zijn op hoe we innoveren voor de mensen die onze hardware hebben gekocht. En hoe zorgen we er voor dat zij zich goed blijven voelen om hun investering?"

Overigens werd ook het bestaan van de Banjo-Kazooie-franchise erkend. De IP is samen met Rare overgenomen door Microsoft, maar buiten remasters van de oorspronkelijke twee platformers en de Xbox 360-game Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts is er nooit iets mee gedaan. "Je kunt kijkend naar ons verleden zien dat we niet elke franchise waar mensen van houden hebben gebruikt - Banjo-fans, ik hoor jullie. Wanneer we het juiste team en de juiste mogelijkheid vinden, zou ik graag terugkeren naar verhalen en personages die we uit het verleden kennen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mobiele platforms heeft logischerwijs ook de prio, daar bereik je op dit moment veel meer mensen mee.

0

Ze zouden eerst een moeten zorgen dat hun content op orde is, voordat ze de volgende stap nemen. Xbox platform zelf hangt half op de afgrond. Als je je huidige community niet kan voorzien van content, dan heeft mobiele markt ook geen zin.

-1
test

Hoezo niet kan voorzien van content? Er zijn toch aardig wat first party games uitgebracht inmiddels en nog veel meer op komst. Of je er fan van bent of niet staat daar los van.

1

Aanbevolen voor jou