'Nieuwe Tomb Raider-game draait om oudere Lara Croft'

'Nieuwe Tomb Raider-game draait om oudere Lara Croft'

Er zouden details van de nieuwe Tomb Raider-game van Crystal Dynamics zijn uitgelekt. Zo zou het spel om een iets oudere Lara Croft draaien.

Journalist Colin Moriarty meldt dit in de Sacred Symbols-podcast. Hij zegt een script voor een stemacteur te hebben ontvangen van een insider. De game zou de projectnaam 'Project Jawbreaker' dragen. Crystal Dynamics zou naar een stemactrice van rond de 35 jaar zoeken om het iconische personage van een stem te voorzien.

Croft zou al wat ouder zijn in de game en dealen met eenzaamheid. De avonturierster zou wereldwijd bekend zijn. Daardoor zou een nieuwe generatie opgroeien met Croft als ideaalbeeld en in haar voetsporen willen treden. Lara zou uiteindelijk samenwerken met een groep fans om met een mysterieuze catastrofe te dealen. Het spel zou verder fantasie-elementen bevatten.

Vooralsnog is het bovenstaande niet bevestigd. Het enige wat eerder al bekend is gemaakt, is dat Crystal Dynamics aan een nieuwe Tomb Raider-game werkt die op Unreal Engine 5 draait. Crystal Dynamics en de Tomb Raider-franchise zijn inmiddels onderdeel van Embracer Group.

Overigens lijkt het er op dat MGM geen vervolg meer op de Tomb Raider-film met Alicia Vikander in de hoofdrol gaat maken. The Wrap meldt dat het filmbedrijf het vervolg voor mei dit jaar moest goedkeuren om het nog te mogen maken en dit is niet gebeurd. Nu zouden diverse filmstudio's bieden op de filmrechten. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat Vikander terugkeert in de rol van Lara Croft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ik zou er niet op rekenen, maar ik zou het ook wel fijn vinden dat ze er weer wat als een playboy model bijloopt. Dat maakt haar namelijk (onder andere) zo iconisch. Echter in deze tijden verwacht ik dit niet meer.

0

@coola lol koop je een playboy, model is prima zo

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Script klinkt wel erg ruk, meer slechte fan fictie dan serieus. Maar een oudere Croft, zoals in de originele games, is zeker niet erg.

0

Aanbevolen voor jou