Nieuwe Need for Speed komt mogelijk alleen op current gen uit

Nieuwe Need for Speed komt mogelijk alleen op current gen uit

Een nieuwe Need for Speed die in ontwikkeling is komt mogelijk alleen op de huidige generatie consoles uit, en dus niet op de vorige generatie consoles.

Dat claimt Jeff Grubb tijdens zijn Grubbsnax-show. EA zou de game rond november dit jaar willen uitbrengen en de game alleen voor de nieuwe consoles in ontwikkeling hebben. Grubb noemt geen pc-versie van het spel, al is het waarschijnlijk dat de game ook daar op verschijnt.

De nieuwe Need for Speed-game, die vooralsnog niet is onthuld, zou eigenlijk vorig jaar uit hebben moeten komen. Dat werd echter uitgesteld, mede omdat ontwikkelaar Criterion moest helpen met de ontwikkeling van Battlefield 2042. Criterion zou echter nog wel werken aan de racegame.

Meer informatie over de nieuwe Need for Speed is er nog niet, behalve dat de game zich mogelijk afspeelt in Miami. Het laatste deel in de reeks is het in 2019 verschenen Need for Speed Heat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Hoezo 'veel te lang'? De consoles sinds de PS4/Xboxone zijn gewoon eigenlijk gewoon PC's geworden, dus op 'lastgen' kan het rustig draaien mits je de settings wat lager zet. Op de PC moeten ze namelijk daar ook al rekening mee houden dat er ook PC's gebruikt zullen worden die amper vergelijkbaar zijn met een PS4/XboxOne.

0
test

Snap ik wel, op de "oude" generatie zijn genoeg nfs games uitegekomen. Ik speel nog wel eens NFS heat op de PS5 en moet zeggen dat dat de leukste racegame is die ik heb gespeeld. De combinatie van verschillende race types, uitdagingen en de customize opties heeft ervoor gezorgd dat ik aan deze game veel meer plezier heb beleefd dat aan GT7. En ondanks dat het een ps4 game is, ziet het er grafisch ook nog een stuk beter uit dan GT7.

0

@Fr3nzy Dat vind ik dus ook! Ik vind GT 7 dus ook echt ondermaats qua graphics, lijkt wel PS3/PS4 era game op een PS 5. Nu vond NFS en Burnout games er altijd wel goed uitzien, is ook meer mijn stijl dan zo'n saaie GT7..

0

Aanbevolen voor jou