Nieuwe Call of Duty in 2024 speelt zich mogelijk tijdens de Golfoorlog af

Nieuwe Call of Duty in 2024 speelt zich mogelijk tijdens de Golfoorlog af

De Call of Duty-game die in 2024 moet verschijnen, speelt zich mogelijk rondom de Golfoorlog af.

Het afgelopen weekend lekte er veel informatie naar buiten over aankomende Call of Duty-games via files van een alfaversie van Call of Duty: Warzone Mobile. Daaruit kwam ook al artwork van maps voor het aankomende Modern Warfare 2. Twitter-gebruiker RealiityUK plaatste de beelden en deelde ook informatie over de daaropvolgende Call of Duty-game, die in 2024 moet verschijnen. Het Twitter-account is inmiddels geschorst, maar op Reddit is een samenvatting te vinden.

De game draagt de codenaam 'T10' en zou ontwikkeld worden door Treyarch, de studio achter de Black Ops-games binnen de Call of Duty-reeks. De meest recente Black Ops draaide om de Koude Oorlog. De nieuwe game zou zich mogelijk tijdens de Golfoorlog afspelen. Een file noemt namelijk de Lockheed F-117 Nighthawk bij naam, dat door het Amerikaanse leger tijdens de Golfoorlog werd gebruikt.

In inmiddels verwijderde concept art was een vernietigd paleis te zien dat bestormd werd door Amerikaanse soldaten. Ook wordt Mogadishu vermeld, dat mogelijk refereert naar de Slag om Mogadishu die in 1993 werd uitgevochten en is verfilmd in de vorm van Black Hawk Down.

Er doen al langer berichten de ronde dat na het later dit jaar te verschijnen Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 - beiden ontwikkeld door Infinity Ward - de franchise voor het eerst in bijna twee decennia een jaar overslaat. In 2024 zou het dus aan Treyarch zijn om een nieuwe game in de reeks uit te brengen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan niet wachten op de Tigerwoods skin :)

0
test

Een cod tijdens golf oorlog lijkt me wel leuk

0

Aanbevolen voor jou