Nieuwe artwork van omgeving in Starfield getoond

Nieuwe artwork van omgeving in Starfield getoond

Bethesda heeft nieuwe artwork van een mogelijke omgeving in Starfield getoond.

Het bedrijf plaatste de artwork op Twitter. In de illustratie is een dichtbegroeide jungle te zijn met daarin wat lijkt op een astronaut die rondloopt. De artwork is hieronder te zien.

Vooralsnog heeft Bethesda op één teaser gemaakt met de in-game engine na alleen maar artwork van Starfield uitgebracht. Ook brengt het bedrijf zo nu en dan developer diaries van de game uit. In de zomer van 2022 gaat het bedrijf zover bekend uitgebreidere beelden van het spel tonen.

In Starfield sluiten spelers zich aan bij de Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de 'laatste reis van de mensheid', honderden jaren in de toekomst. De game verschijnt op 11 november 2022 voor Xbox Series X en S en pc. De game verschijnt op lancering ook op Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit wordt de GOTY voor mij dat weet ik nu al.

0

@LordLuc laten we nu maar eerst even rustig afwachten. Dit dachten veel mensen bij Cyberpunk ook en we weten allemaal hoe dat afgelopen is. Bethesda heeft ook niet echt een schoon track record.

0
test

@Tinus Tussengas-1 Klopt maar de studio die deze game maakt heeft nog geen slechte game gemaakt. Je moet niet aan de fallout 76 en tes online want die zijn niet van deze studio. Dit word echt wel een goeie game of het game of the year word word lastig want er komen heel veel games uit die het kunnen zijn maar dit is er wel 1 van.

0

Krijg steeds meer zin in deze game.

0

Aanbevolen voor jou