Microsoft-werknemers verliezen naar verluidt gratis Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap

Microsoft-werknemers verliezen naar verluidt gratis Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap

Dit tot onvrede van sommige werknemers

Alle werknemers hebben schijnbaar gratis toegang tot Xbox Game Pass Ultimate, maar die toegang wordt hen naar verluidt binnenkort ontnomen.

Dat claimt The Verge te hebben vernomen. Werknemers van het bedrijf zouden een gratis abonnee op de gamedienst hebben, maar die zou in januari 2024 opgezegd worden. Alleen werknemers van de Xbox-divisie van het bedrijf zouden dit gratis abonnement behouden.

Microsoft-werknemers die niet onder de Xbox-tak vallen kunnen echter wel met korting een Xbox Game Pass Ultimate-abonnee blijven kopen via Microsofts interne winkel. Naar het schijnt hebben diverse werknemers hun onvrede over de situatie geuit binnen het interne chatsysteem van het bedrijf. Xbox-baas Phil Spencer zou zelfs hebben gecommuniceerd niet op de hoogte te zijn geweest van de situatie en op onderzoek uit te gaan.

De prijs voor Xbox Game Pass Ultimate is deze zomer gestegen. Het abonnement kost nu 15 euro per maand in plaats van 13 euro. Een regulier Game Pass-abonnement voor Xbox kost 11 euro per maand, een stijging van 1 euro. Ook de prijs van een Xbox Series X is deze zomer gestegen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vraag me af waar dit vandaan komt.

[Reactie gewijzigd door JustSafety op 3 november 2023 - 16:58]

0
test

moeten toch die acquisitie van blizzard terug verdienen haha!

0

Haha ja let op de kleintjes! Echter iedereen van ABK valt onder Xbox en die krijgen ook allemaal GPU! Dus ze schuiven het gewoon door. Schijnbaar kan iedere MS werknemer voor een schijntje 1 jaar GPU kopen in de interne MS store. Dacht iets van 36 dollar.

[Reactie gewijzigd door ToMaX99 op 4 november 2023 - 07:58]

0
test

Damn, not bad!!

0
test

best wel een goeie. vraag ik me wel af, in hoeverre vertegenwoordigd een eigen dienst (niet goederen) een financiele waarde als dit intern blijft?

0

Aanbevolen voor jou