Microsoft-werknemers behouden toch gratis Xbox Game Pass Ultimate-abonnement

Microsoft-werknemers behouden toch gratis Xbox Game Pass Ultimate-abonnement

Nieuwe werknemers vallen misschien wel buiten de boot

Microsoft-topman Phil Spencer heeft er voor gezorgd dat werknemers van het bedrijf toch hun gratis abonnement op Xbox Game Pass Ultimate blijven behouden.

Eerder deze week kwam het bericht naar buiten dat werknemers van Microsoft vanaf januari 2024 geen gratis abonnement op Xbox Game Pass Ultimate meer zouden hebben, terwijl dit nu nog wel het geval is. Werknemers van de Xbox-divisie zouden wel toegang behouden.

Toen dat bericht naar buiten kwam, bleek al dat Phil Spencer zou onderzoeken wat er aan de hand was, en blijkbaar heeft dat zijn vruchten afgeworpen. The Verge claimt nu dat Spencer aan werknemers heeft laten weten dat de keuze is teruggedraaid. "Als je nu toegang tot het Game Pass-aanbod hebt, dan blijft dat zo." Dat lijkt wel te suggereren dat nieuwe werknemers geen gratis Game Pass Ultimate-abonnement ontvangen, al is dat niet precies duidelijk.

De prijs voor Xbox Game Pass Ultimate is deze zomer gestegen. Het abonnement kost nu 15 euro per maand in plaats van 13 euro. Een regulier Game Pass-abonnement voor Xbox kost 11 euro per maand, een stijging van 1 euro. Ook de prijs van een Xbox Series X is deze zomer gestegen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ook de prijsverhoging in Brazilië is teruggedraaid. https://twitter.com/IdleSloth84_/status/1719134325147349341 Heeft ALI3N8TOR weer minder om over te klagen. Jammer zeg...

-1
test

Dus eigenlijk klaag je over geklaag?

0

Niet zozeer, ik werd vooral om mijn oren geslagen laatst in een ander artikel met een waterval aan negativiteit. Omdat ik het in mijn hoofd haalde om te reageren op die waslijst aan klachten en aangaf dat alle partijen doen aan een vorm van reclame in hun games en gaf daarop een voorbeeld. De reactie was vooral nog meer klagen en dat ik eigenlijk maar gewoon mijn mond moest houden... 🤦‍♂️ Want laten we niet vergeten, Xbox is vooral gewoon slecht. Booee Xbox. 😂

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 6 november 2023 - 16:19]

-1

Helemaal niet. Prijs zal worden geüpdatet in de komende weken. Er komt gewoon een prijsstijging. Die reacties zijn al helemaal cringe. MS een schouderklopje geven terwijl ze gewoon de prijs gaan verhogen en net doen alsof het een Win is. Over niet al te lang huilen ze allemaal weer omdat de prijs wel degelijk omhoog is gegaan.

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 5 november 2023 - 21:17]

-2
test

Phew, gelukkig maar. Was al bang dat ze deze voorrecht kwijt zouden raken en microsoft dit niet zou overleven!!

4

Haha 😂

0
test

Ik moet zeggen dat ik het toch echt wel een privelege vind... scheelt me toch weer 15 euro per maand 😁 dan nog niet gesproken over de andere privileges.

0

Aanbevolen voor jou