Microsoft Flight Simulator krijgt dit jaar dlss-ondersteuning

Microsoft Flight Simulator krijgt dit jaar dlss-ondersteuning

Microsoft Flight Simulator krijgt dit jaar dlss-ondersteuning op pc.

Dat meldt ontwikkelaar Asobo Studio in een Q&A over de game. De optie, die op basis van kunstmatige intelligentie de resolutie van games opschaalt, wordt ergens in de eerste helft van 2022 verwacht.

Verder krijgt Flight Simulator nog 'verschillende verrassingsupdates', alsmede nieuwe propellersimulatie voor Cessna- en King Air-vliegtuigen, 'verschillende complexe vliegtuigen van derde partijen' en verbeteringen voor de framerate.

Op 31 januari verschijnt daarnaast World Update 7, dat Australië voorziet van een update, en kunnen spelers in mei een gratis Top Gun: Maverick-pakket downloaden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop (en ga er stiekem vanuit) dat dit dan ook dlss voor VR inhoudt.

0

@lightyears Volgens een reactie op tweakers wel: Assetto Corsa Competizione heeft DLSS toegevoegd en werkt op VR ook, op youtube vind je mensen die alle settings getest hebben. Ook de AMD FSR draait op het spel in VR. En is beter dan DLSS op VR vond ik met m'n Index, moet nog wat met de settings spelen. Best funny wel, dat het dus beter draait op een RTX kaart dan DLSS... maar met DLSS had ik een storende schimmer bij sommige objecten naast het circuit en leidt af als je consistent wilt rijden!

0

@Ziminar Ik heb nog nooit dlss gebruikt om eerlijk te zijn. Op een rtx 3080 nog niet echt nodig gehad. Maar flight simulator in VR is dermate zwaar dat het wel toegevoegde waarde kan hebben. Nu draai ik het spel ook wel in vr zonder dlss. Maar net wat extra fps helpt bij dit spel wel. Al denk ik dat je bij dit spel ook tegen een CPU bottleneck kunt aanlopen. Dan weet ik niet hoe effectief dlss nog is.

0
test

Zoals wellicht bekend gaat FS naar DX12 om dit te kunnen realiseren. Wat betekent dat voor de Xbox versie?

0

@Masterchief Xbox zit al op dx12, pc volgens mij nog niet. Maar komt wel of het is recent al gedaan. Xbox zal sowieso geen dlss kunnen draaien omdat er geen nvudia hardware inzit. Xbox versie zal misschien wel ooit FSR van AMD ondersteunen, maar daar is zover ik weet niets over gezegd.

0

Aanbevolen voor jou