Halo-medebedenker over tv-serie: 'Weet niet waar de inspiratie vandaan komt'

Halo-medebedenker over tv-serie: 'Weet niet waar de inspiratie vandaan komt'

Bungie-veteraan Marcus Lehto zegt dat de Halo-tv-serie "heel anders" is dan de spellen die hij heeft helpen maken.

Marcus Lehto werkte aan Halo: Combat Evolved als art director, werkte ook in die hoedanigheid aan Halo 2 en 3 en was dus betrokken bij de totstandkoming van het Halo-universum. Hoewel hij al niet meer bij Bungie werkt - Lehto is nu game director bij EA - schroomt hij niet op Twitter zijn mening te delen over de Halo-tv-serie op Paramount+.

"Veel gemixte emoties en meningen", was Lehto's eerste opmerking over de serie, nadat een fan hem naar zijn mening vroeg. Enkele dagen later nam hij een stelligere positie in in reactie op iemand anders: "Ja, ik weet niet zeker waar de inspiratie voor de show vandaan komt. Niet de Halo die ik gemaakt heb."

Lehto kwam daar enigszins op terug: "Voor de duidelijkheid, ik zei nooit dat ik het niet leuk vind. Sommige delen zijn interessant. Ik ben gewoon verward door veel van de keuzes die gemaakt zijn, die ver buiten de fictie lijken te liggen die ik heb helpen maken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Daar sta je dan grotendeels alleen in. Ik als day 1 halo fan vind het werkelijk verschrikkelijk wat ze met deze tv serie gedaan hebben zeker nu Halo infinite ook al niet lekker loopt. 343 weet gewoon niet wat halo is en wat ze ermee moeten sinds hun de ip in handen hebben gaat het alleen maar berg af!

0

@sc00byd00die Wat een onzin de multiplayer is geweldig , beste zelfs

0
test

@coola Nou indd. Ik ben ook geen halo fan van het eerste uur. De serie vind ik wel heel vermakelijk en kijk het met plezier. Dat het volgens de meeste fans niks met de games te maken heeft of veel te ver van de lore staat....tja daar kan ik dan niet zoveel mee.

0

Serie heeft weinig met Halo te maken. Random 13-dozijn sci-fi voor sy-fy in. Ze hebben de CGI assets gebruikt van Halo, maar daar houdt de vergelijking op.

0

Aanbevolen voor jou