Grand Theft Auto 5 kost tijdelijk 9,99 euro op PlayStation 5

Grand Theft Auto 5 kost tijdelijk 9,99 euro op PlayStation 5

Grand Theft Auto 5 kost tijdelijk 9,99 euro op PlayStation 5 en 19,99 euro op Xbox Series X en S.

Dat blijkt uit geüpdatete prijzen op de PlayStation Store en Microsoft Store. Volgens de PlayStation Store gaat het om een 'speciale introductieprijs', die geldt van 15 maart tot 15 juni 2022. De reguliere prijs van de game is 39,99 euro.

Xbox Series X- en S-gebruikers krijgen volgens de Microsoft Store de helft korting en betalen tot en met 14 juni 19,99 euro. In beide versies is zowel de singleplayermodus als GTA Online inbegrepen.

Het is nog onduidelijk voor welke prijs de fysieke versies van de game in de winkels komt te liggen. 

Grand Theft Auto 5 verschijnt op 15 maart voor de huidige generatie consoles. De nieuwe versies bevatten verschillende grafische verbeteringen en drie grafische modi.

Zo is er de Fidelity-modus, met een native 4k-resolutie en ray-tracing op PS5 en Xbox Series X, en opgeschaalde 4k op Xbox Series S. Daarbij draait de game in 30 frames per seconde. Verder is er Performance-modus, waarin de game op PS5 en Xbox Series X in 60 fps en opgeschaald 4k draait. Op Series S draait de game in 1080p. Tot slot is er op PS5 en Xbox Series X een Performance RT-modus, met opgeschaald 4k en 60 fps en ray tracing.

Verder bevat de current gen-versie verbeteringen als snellere laadtijden, meer mensen en verkeer op straat, meer planten, verbeterde waterreflecties en meer. Op PS5 wordt er gebruikgemaakt van haptische feedback en de adaptieve triggers. Ook is er 3D Audio op PS5 en Spatial Sound op Xbox Series.

Ook maakt de PlayStation 5-versie gebruik van haptische feedback van de DualSense-controller, Tempest 3D-audio inzetten en snellere laadtijden genereren.

Tot slot kan gemaakte progressie op oudere consoles kan eenmalig overgebracht worden naar de current-gen-versie. Hetzelfde geldt voor Grand Theft Auto Online-personages en -progressie. Voor PlayStation Plus-bezitters is GTA Online var 15 maart tot en met 14 juni gratis te downloaden.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hahaha al die paniek zaaiers van ga geen 69,99 euro betalen.

0
test

@Roy36NL Geen paniekzaaierij Rockstar kennende. Maar het valt mee inderdaad. Al is 40 euro voor een game van 9 jaar oud best aan de prijs.

0

@The_Stifmeister ook waar, maar ik had al ingeschat dat het geen 69,99 zal worden en ja ik zal hem lekker digitaal halen al weet ik niet wanneer ik deze ga spelen met horizon en Elden ring en nu hoor ik ook goede berichten over cyberpunk op de ps5 denk dat de laatste wel mijn voorkeur heeft boven gta

0

@Roy36NL Precies, want zo kennen we Rockstar helemaal niet... Eerst maar eens bewegend beeld zien wat die update nou precies inhoudt, want zo slecht is de huidige versie ook niet eens. Dan wil ik wel 10,- betalen als ie in de sale is.

0

Da's best wel een leuke prijs! Beter dan wat ze hebben geflikt met Trilogy (waardoor ik ook wel snap dat veel mensen sceptisch waren in eerste instantie). Ik zou ook hebben verwacht dat ze hier gewoon volle mep voor zouden vragen. Heb 'm inmiddels al op twee generaties, maar misschien is voor een tientje nog wat rondcrossen in Los Santos toch wel een interessante deal.

0

Aanbevolen voor jou