FromSoftware: ‘Nieuwe game is bijna af’, ontwikkeling Elden Ring gaat door

FromSoftware: ‘Nieuwe game is bijna af’, ontwikkeling Elden Ring gaat door

FromSoftware-president Hidetaka Miyazaki zegt dat een nieuwe, nog onaangekondigde game zich “in de laatste productiefases” bevindt. Ook bevestigt de president dat er aan nieuwe updates van Elden Ring wordt gewerkt.

Dat blijkt uit een recent interview van Hidetaka Miyazaki met de Japanse website 4gamer. Miyazaki bevestigt het bestaan van een nieuwe, nog onaangekondigde game, die zich zelfs al “in de laatste fases van productie” bevindt. Hij wil niet zeggen om wat voor spel het gaat, en of het bijvoorbeeld een vervolg op een bestaande titel of een compleet nieuwe IP is.

In het interview staat Miyazaki ook stil bij het succes van Elden Ring, en zegt hij dat dat succes voor hem een grote verrassing was en dat hij nog niet helemaal snapt wat daar de oorzaak van is. Miyazaki zegt dat de ontwikkeling van Elden Ring “doorgaat”, maar wil niet bevestigen of er ook dlc naar het spel onderweg is. In ieder geval kunnen spelers meer updates verwachten.

Miyazaki zegt zich in de toekomst te willen blijven focussen op het regisseren van games, en bevestigt dat hij nu al werkt aan zijn volgende spel (iets anders dan de nieuwe game die al bijna af is). De FromSoftware-president meldt dat hij “op de lange termijn wil werken aan meer abstracte fantasy”, maar wat hij daarmee bedoelt is onduidelijk. Ook is niet zeker of dat iets te maken heeft met zijn nieuwe project.

Tot slot meldt Miyazaki dat FromSoftware ermee bezig is om zijn medewerkers beter te behandelen, onder andere door jongere medewerkers en medewerkers met minder ervaring betere compensatie te bieden. Ook moeten medewerkers minder overwerken en minder met “crunch” te maken krijgen.

Onder andere via Twitter is FromSoftware in ieder geval al bezig met het aantrekken van nieuw personeel, wat bij kan dragen aan het minder belasten van de huidige werknemers. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Altijd mooie games, helaas niet voor mij weg gekegd heb er een aantal geprobeerd maar kom er niet in en door.

0
test

@hulstpower Heb ooit Bloodborne geprobeerd maar zo ging het bij mij toen ook, na een uurtje al geen enkel idee wat ik moest doen dus toen maar gestopt. Nu Demon's Souls op PS+ Extra staat toch dat maar een keer proberen.

0
test

@poklaan ik had in het begin precies hetzelfde met Bloodborne. Ik snapte niet wat mensen zo leuk vonden maar de dag erna weer een uurtje geprobeerd en de dag er na weer. Ik leerde langer te overleven en de omgeving te verkennen tot ik shortcuts opende en een eindbaas tegen kwam. Toen kon ik gaan levelen en nog beter overleven. Ik werd beter in het vechten en werd verliefd op de wereld, het geluid en de intense spanning. Ik was hooked en heb er nu zo'n 2000 uur in zitten en vind het de beste game allertijden.

0
test

Elden Ring was door de open wereld opbouw de eerste FromSoft game waar ik doorheen wist te komen. Zonder flink overlevelen was ik nergens geweest.

0

@gusanito daarom zit ik dus te twijfelen om Elden Ring wel te gaan spelen maar heb nog teveel om te doen. Wat jij zegt doet mij denken dat dit de eerste From game kan zijn die ik uit kan spelen

0

Aanbevolen voor jou