Fall Guys bevat nu cross-play, Xbox- en Switch-versies nog in de maak

Fall Guys bevat nu cross-play, Xbox- en Switch-versies nog in de maak

Spelers van Fall Guys kunnen op pc en PlayStation-consoles door de recente update deelnemen aan dezelfde lobby’s. Ontwikkelaar Mediatonic benadrukt dat de Xbox- en Nintendo Switch-versies niet vergeten zijn.

De update verschijnt terwijl het zesde seizoen van het spel nog in volle gang is. Ontwikkelaar Mediatonic zegt dat de cross-play-ondersteuning te danken is aan de technologie van Epic Online Services. Eerder was het al mogelijk om een lobby te delen met pc- en PlayStation 4- en PlayStation 5-spelers in de Custom Shows-modus, maar dat is nu dus uitgebreid naar spelmodi als Main Show, Squads en Duo’s.

Om toegang te krijgen tot cross-play moeten spelers hun Fall Guys-exemplaar koppelen aan hun Epic Account. Wie dat nog niet heeft gedaan wordt er tijdens het opstarten van het spel aan herinnerd. Zodra het koppelen gelukt is, kunnen spelers anderen uitnodigen via cross-play. Spelers die al waren toegevoegd als vriend op PlayStation of Steam verschijnen automatisch in de vriendenlijst van Epic.

Het battleroyalespel moest vorig jaar al uitkomen op Xbox-consoles en de Nintendo Switch, maar eind 2022 meldde Mediatonic dat dat niet zou lukken. De ontwikkelaar benadrukt nu dat die versies wel nog in de maak zijn en dat ze werken aan de laatste loodjes. Het is echter nog te vroeg om een verschijningsdatum aan te kondigen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

eind 2021..

0

Aanbevolen voor jou