'Eerste trailer Grand Theft Auto 6 verschijnt dit jaar'

'Eerste trailer Grand Theft Auto 6 verschijnt dit jaar'

De eerste trailer van Grand Theft Auto 6 moet volgens een insider nog dit jaar uitkomen.

Dat meldt Tez2, een insider die onder de GTA-community als erg betrouwbaar wordt gezien. Toen eerder deze maand werd bevestigd dat Rockstar aan de nieuwe GTA-game werkt, vreesden veel fans dat een trailer nog jaren op zich kon laten wachten, maar Tez2 claimt dat de trailer dit jaar nog verschijnt.

Hij laat daarbij weten dat hij verwacht dat de trailer vergelijkbaar wordt met de eerste trailer van Grand Theft Auto 5 - oftewel met in-game 'work in progress'-beelden in plaats van een CGI-trailer.

Een preciezere datum wanneer de trailer getoond kan worden gaf Tez2 niet, maar Rockstar heeft er een handje van hun nieuwe games in de herfst te onthullen. Zo werd Grand Theft Auto 5 voor het eerst in november 2011 getoond en kwam de eerste trailer van Red Dead Redemption 2 in oktober 2016 uit.

Rockstar heeft vooralsnog niets bevestigd over een nieuwe trailer. Er zijn geen verdere details over de langverwachte game bekend. Het enige dat Rockstar naar buiten heeft gebracht, is het volgende: "Met de ongekende populariteit van GTA5 weten we dat velen van jullie nieuwsgierig zijn naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie. Bij elk nieuw project dat we starten, is het ons doel om aanzienlijk te verbeteren in vergelijking met dat wat we eerder hebben afgeleverd. We zijn blij dat we nu officieel kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor het volgende deel in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is."

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lol, er word nog steeds niet gezegd dat het over GTA 6 gaat of dat er zelfs een trailer komt. Mooie aannames die de hype opblazen

0
test

Ik hoop echt dat de volgende GTA een VR mode krijgt, zou toch geweldig zijn met de nieuwe PSVR 2.

0
test

laat maar komen gta 5 is al veel te oud vind ik en verlang echt naar een nieuw gta verhaal.

0

Aanbevolen voor jou