Australië-update voor Microsoft Flight Simulator nu beschikbaar

Australië-update voor Microsoft Flight Simulator nu beschikbaar

World Update 7 voor Microsoft Flight Simulator is nu beschikbaar. De gratis update voegt verschillende details toe aan Australië.

De update voegt onder andere 94 nieuwe trekpleisters aan de game toe, waaronder The Golden Coast, Brisbane en The Great Barrier Reef. Ook zijn nu vier nieuwe handgemaakte vliegvelden beschikbaar: Longreach (YLRE), Mount Beauty (YMBT), Paraburdoo (YPBO) en Shellharbour (YSHL).

Naast de grafische update kunnen spelers ook aan de slag met zestien nieuwe activiteiten, waaronder vijf nieuwe Bush Trips en nieuwe Landing Challenges in heel Australië.

Eerder bracht Asobo Studio gratis updates voor andere regio's in Flight Simulator uit, waaronder de Benelux, Engeland, de VS, Frankrijk en Japan. De volgende update staat in het teken van Portugal en Frankrijk en verschijnt in maart.

World Update 7 is nu gratis te downloaden op Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ja het ziet er echt prachtig uit, kan er niets anders over zeggen. De muziek helpt wel een hoop om het plaatje meer compleet te maken :)

0
test

even een opmerking ...De volgende update staat in het teken van Portugal en Frankrijk en verschijnt in maart..... moet zijn Portugal en Spanje .... de Franzen zijn al geweest en er is ook een nieuwe vliegtuig uit , de Fokker F7 [b] kan geen link toevoegen ivm Too many hyperlinks .. terwijl het maar 1 link is [/b] ook met een nederlands tintje , een van de eerste KLM toestellen , zo wel met 1 als met 3 motoren verkrijgbaar

0

Aanbevolen voor jou