Xbox Game Pass-spellen van de eerste helft van augustus bekend

Xbox Game Pass-spellen van de eerste helft van augustus bekend

Microsoft heeft bekendgemaakt welke spellen er in de eerste helft van deze maand op Xbox Game Pass verschijnen.

Dat deed het bedrijf op Xbox Wire, waar meer details over de aangekondigde games te lezen zijn. Vanaf vandaag is in ieder geval de Ubisoft-actiegame Ghost Recon Wildlands beschikbaar op Game Pass voor console, pc en de cloud.

Dat wordt gevolgd door Shenzen I/O (pc) en Turbo Golf Racing (Xbox Series, pc en cloud) aanstaande donderdag. Op 9 augustus volgt Two Point Campus (console, pc en cloud), dat op die dag ook officieel uitkomt. Op 11 augustus tot slot worden Cooking Simulator (console, pc en cloud), Expeditions: Rome (pc) en Offworld Trading Company (pc) toegevoegd.

Gamers kunnen ook nieuwe dlc voor games op Game Pass verwachten. Vandaag zijn Episode One: Flux aan Citizen Sleeper en Landing Force Mission en Weapon Pack aan Sniper Elite 5 toegevoegd, en donderdag begint het zevende seizoen van Sea of Thieves.

Op 15 augustus verdwijnen de volgende games van Game Pass:

  • Boyfriend Dungeon (console, pc en cloud)

  • Curse of the Dead Gods (console, pc en cloud)

  • Library of Ruina (console, pc en cloud)

  • Starmancer (pc)

  • Train Sim World 2 (console, pc en cloud)

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hmm nice. Zeker tof dat ubisoft games er ook aanzienlijk meer in komen tegenwoordig. En two point campus lijkt me lachen. Offworld trading company ook op pc wel gespeeld. Zeker leuk met vrienden

0
test

@Improv ja wat mij wel opvalt is de games die plus niet heeft komen in gamepass. Wel leuk want ubi had nog wat games die ik niet afgemaakt had of nooit gespeeld had en nu toch weer even oppak op ps of xbox.

0

Ik sta steeds meer achter mijn keuze dat ik gamepass gecanceld heb. Weer niks voor mij deze maand

0
test

@Roy36NL gaat voor jou ook verlopig niet echt wat bij komen denk ik, misschien high on life als ie uit is of atomic heart.

0

@hulstpower atomic heart ziet er zeker tof uit

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 had as dusk falls even op telefoon geprobeerd en lijkt er wel op of de game daar echt voor gemaakt is speelde perfect op een telefoon.

0

@Snoop213 leuk maar ik gaf alleen mijn mening anders verzanden we dadelijk weer in eindeloze discussies ik vind het allemaal pauper games wat er tot nu to op uit komt. Jou wens ik alle plezier toe met de gamepass

0

Aanbevolen voor jou