Xbox-consoles kunnen nu updates downloaden in Energy Saver-modus

Xbox-consoles kunnen nu updates downloaden in Energy Saver-modus

Xbox-consoles kunnen sinds kort updates downloaden in de energiebesparingsmodus.

Dat geldt zowel voor updates voor games als updates voor de consoles zelf, zo meldt Microsoft in een artikel. Eerder was het niet mogelijk om updates te downloaden in de Energy Saver-modus; spelers moesten hun console eerst op standby zetten.

De Energy Saver-modus staat vanaf nu ook standaard ingesteld wanneer spelers hun Xbox-console voor het eerst gebruiken. Wanneer men dit niet aanpast, blijft dit de ingestelde modus. Daarmee moet de console volgens Microsoft zelf tot twintig keer minder stroom verbruiken dan in de standbymodus.

Tot slot is Microsoft eind vorig jaar ook begonnen met het deels gebruiken van gerecycled plastic bij het samenstellen van de Xbox Series S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goeie zaak denk ik, alle kleine beetje helpen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Goede zaak, alleen jammer, en vooral bij de One X merk ik dat, dat hij wel lang over het opstarten doet, volgens mij bijna, al is het niet even lang, als bij gewoon van uit naar aan. Ook voor de mensen die Game Pass hebben, met deze mode kun je niet meer op afstand games installeren. Hopelijk komt die functie ook ooit nog.

0

Aanbevolen voor jou