Winter Contingency-evenement begint vandaag in Halo Infinite

Winter Contingency-evenement begint vandaag in Halo Infinite

Vandaag begint het Winter Contingency-evenement in Halo Infinite.

Tijdens het evenement, dat loopt tot 4 januari 2022, kunnen spelers tien unieke items gebaseerd op de feestdagen ontgrendelen, waaronder onderdelen van armour, verschillende kleuren voor Spartans en wapens, een naamplaatje, emblemen en een speciale achtergrond. De beloningen zijn in het filmpje hieronder te zien. Om deze beloningen vrij te spelen moeten spelers dagelijks een wedstijd Arena of Big Team Battle doorspelen.

Halo Infinite is verkrijgbaar op Xbox-consoles en pc. De singleplayercampagne moet gekocht worden (of via Game Pass gespeeld worden), maar de multiplayer is geheel free-to-play.

Halo Infinite ontving een 9 op Gamer.nl: "Halo Infinite brengt de reeks terug naar waar het twintig jaar geleden begon. Terug naar de eenzame supersoldaat, een praatgrage AI-compagnon en schietpartijen die geheid uitmonden in een heerlijke chaos van kleurrijke explosies en gillende aliens. Terug naar een verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde chaos geen twee potjes hetzelfde zijn. Terug naar een game die we oneindig lang willen blijven spelen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

''Tomorrow, it's time for a deck the hall brawl.'' Een wat?..

0
test

@WvA Deck the halls is kerstnummer wat keer op keer in een iets ander jasje gestoken wordt, vooral qua tekst.

0
test

Vermaak mij tot nu echt meer dan goed met Halo. Kan nauwelijks stoppen met quick matches spelen. Zeker nu CoD helemaal niet soepel draait, BF een aanfluiting is, is Halo echt een verademing. Heb de singleplayer nog niet aangeraakt, ik wacht tot de co-op is toegevoegd. Ik heb dit nieuwe event nog niet gespeeld maar ik las elders dat het allemaal nogal tegenviel. Zal mij op dit moment denk ik niet veel uitmaken, ben nog niet uitgekeken op de quick matches en ranked.

0
test

@Derper heb ik ook man, zo leuk om te spelen, kan er echt moeilijk mee stoppen.

0

Aanbevolen voor jou