Vroege beelden van nieuwe Skate getoond

Vroege beelden van nieuwe Skate getoond

Electronic Arts heeft nieuwe, vroege beelden van de nieuwe Skate-game uitgebracht.

Het bedrijf meldt dat het om 'pre-pre-alfabeelden' gaat. In de beelden is dan ook duidelijk te zien dat de uiteindelijke graphics nog niet aanwezig zijn, al worden verderop in de video wel beelden getoond die verder af zijn.

Mensen kunnen zich nu tevens inschrijven voor een nieuwe speeltest van de game. Er werd eerder al op kleine schaal een speeltest gehouden - daar zijn eerder namelijk al beelden van uitgelekt - maar deze test lijkt voor een groter publiek bedoeld te zijn.

De nieuwe Skate werd in 2020 officieel aangekondigd, nadat fans al jaren vroegen om een nieuw deel in de reeks. Het is nog niet bekend wanneer het spel uitkomt. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het verbaast me dat ze anno 2022 de physics en bewegingen van het bord nog steeds niet helemaal rond en natuurlijk krijgen. Wel vet dat er een nieuwe skate komt!

0
test

@Kuyichi Hah, goed punt. Zelf vond ik het dan juist weer fijn om te zien dat de physics (een soort van) trouw lijken te blijven aan die van de eerste Skate-games. Imho zit het gros van de charme van die serie in hoe het bestuurt en aanvoelt. Gaan ze ineens te realistisch, dan wijkt het misschien te ver af van de succesformule. Met het oog op fanservice lijkt dit me de veiligere optie voor Full Circle.

0
test

Al ziet de trailer er wel leuk uit, EA is nog steeds EA. De ontwikkelaar kiest hier vast zelf niet voor, maar deze game gaat sjokvol met lootboxes zitten. Ik durf te wedden dat ze het doen zoals sony bij gran turismo gedaan heeft. Eerst de game in een goede staat uitbrengen en daarna de lootboxes toevoegen nadat iedereen de game gereviewed heeft. Dan rijdt opeens iedereen rond in carnavalskledij en staan ze allemaal gekochte dansjes te doen. Ik vrees dat het skaten zelf een rijtje achteruit geschoven wordt qua prioriteit, want in de trailer zie ik mensen ook meer rondlopen en springen dan daadwerkelijk skaten.

0

Aanbevolen voor jou