Verspilde XP-boosts in Halo Infinite worden niet vergoed

Verspilde XP-boosts in Halo Infinite worden niet vergoed

Halo Infinite-spelers die XP-boosts hebben verspild tijdens recentelijke serverproblemen lijken geen vergoeding te ontvangen.

Het probleem zit hem in spelers die een (betaalde) XP-boost hebben ingezet en kort daarna serverproblemen ervaarden, waardoor de XP-boost in feite verspild is. Een tijdelijke XP-boost is namelijk niet gebaseerd op speeltijd, maar gaat in zodra iemand hem inschakelt - ongeacht of de game vervolgens gespeeld wordt of niet.

Op Reddit deelde iemand een antwoord dat de persoon heeft ontvangen van de klantenservice achter de game. Daaruit blijkt dat er geen vervanging voor de verspilde XP-boost wordt gegeven. Wel wordt benadrukt dat de servers van Halo Infinite weer naar behoren werken. Het zou dus veilig moeten zijn om de XP-boost weer te gebruiken.

Spelers zijn logischerwijs niet blij met dit antwoord. De algemene tendens is dan ook dat de manier waarop XP-boosts werken aangepast zou moeten worden. Wanneer XP-boosts alleen opgaan tijdens het spelen van potjes, zou dit probleem zich niet voordoen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ehh wat? Dus door een fout van de ontwikkelaar (of de server) werkt iets waar je voor betaald hebt niet, en dan heb je vervolgens pech? Dat kan toch niet...sterker nog, is dat niet strafbaar? Als je ergens voor betaald dan moet het toch naar behoren werken?

0

Slordig. Zoiets moet je denk ik meteen vergoeden. Wel lastig bepalen denk ik dat het daadwerkelijk serverproblemen de oorzaak was. Sowieso XP boosts vind ik belachelijk

0

Aanbevolen voor jou