Vaardigheden nieuw Apex Legends-personage uitgelicht

Vaardigheden nieuw Apex Legends-personage uitgelicht

Respawn Entertainment heeft de vaardigheden van het nieuwe Apex Legends-personage uitgelicht.

Dat deed het tijdens een developer panel. De nieuwe legend wordt toegevoegd bij het veertiende seizoen genaamd Hunter dat op 9 augustus begint. Vantage is een legend die gericht is op snipen en wordt vergezeld door de kleine vleermuis Echo. Haar passieve vaardigheid heet Spotter's Lens. Daarmee krijgt ze tijdens het inzoomen met of zonder wapen informatie over vijanden, zoals welke legends het zijn, welk schild ze hebben en met hoeveel ze nog in een team zitten. Daarnaast is er een bullet drop-indicator te zien die aanwijst waar een sniperkogel belandt.

De tactische vaardigheid is Echo Relocation. De speler kan Echo naar een locatie laten vliegen en vervolgens kiezen om naar die plek te vliegen. Echo kan niet neergeschoten worden door vijanden of teamgenoten. Het grote verschil met de tactische vaardigheid van Loba is dat Vantage langzaam naar de locatie vliegt en onderweg nog beschoten kan worden.

Tot slot heeft ze de Sniper's Mark als ultieme vaardigheid. Dat is een sniper die vijanden schade toedoet en markeert. Het eerst schot doet vijftig schade. Wanneer een gemarkeerde vijand nogmaals geraakt wordt, gaat die schade omhoog naar honderd. Die markering duurt tien seconden en werkt niet door muren heen. Het bijzondere aan deze ultieme vaardigheid is dat ze hem op elk moment kan pakken, zonder dat hij helemaal opgeladen is. Wanneer de vaardigheid volledig is opgeladen heeft de sniper vijf kogels. Per twintig procent komt er dus een kogel bij.

Apex Legends: Hunter komt op 9 augustus uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Meer informatie over alle veranderingen is hier te vinden. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou