Toekomstige Dying Light 2-dlc moet spelers verrassen

Toekomstige Dying Light 2-dlc moet spelers verrassen

Aankomende downloadbare content voor Dying Light 2: Stay Human moet spelers verrassen, zo claimt de ontwikkelaar.

Dat meldt lead designer Tymon Smektała in een interview met PCGamesN. Hoewel de schaal van de dlc vergelijkbaar moet worden met de uitbreidingen op het eerste deel, lijkt de dlc toch een andere ervaring te bieden.

Smektała: "De game gaat je naar nieuwe omgevingen brengen met nieuwe uitdagingen op het gebied van voortbewegen. Dit is misschien een stomme uitdrukking, maar ik denk dat je het onverwachte moet verwachten."

Veel kan Smektała nog niet prijsgeven over aankomende dlc. "We willen mensen verrassen. We willen dat spelers denken: 'waar gaan ze nu weer mee komen?'. De content moet niet te standaard worden. Elke nieuwe (dlc) moet je verrassen en verfrissend en nieuw aanvoelen. Op die manier willen we spelers bezighouden."

Volgens Smektała hebben fans nog niet geraden wat men qua dlc kan verwachten. "Er wordt veel gespeculeerd online over wat er aan zit te komen, wat de dlc wordt. Niemand heeft het nog geraden."

Dying Light 2: Stay Human is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een Switch-versie die op de cloud loopt moet ergens later dit jaar uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik moet heel eerlijk zeggen dat de game mij zeer positief heeft verrast. Ik ben absoluut geen fan van het zombie genre, maar het spel speelt lekker weg, er is constante spanning (vooral in het donker) en je kunt het jezelf zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wil. Het verhaal is ook best oke. Ik kijk wel uit naar de DLC's :)

0

Aanbevolen voor jou