Tiny Tina's Wonderlands ondersteunt crossplay vanaf release

Tiny Tina's Wonderlands ondersteunt crossplay vanaf release

Vanaf de dag van release wordt crossplay in Tiny Tina's Wonderlands ondersteund.

Dat heeft Randy Pitchford op social media aangekondigd. Dat betekent dat mensen ongeacht op welk platform ze spelen met hun vrienden kunnen spelen. 

In de twee benadrukt Pitchford dat dit ook geld voor PlayStation-consoles. Dit is extra opvallend, omdat Borderlands 3 geen crossplay had op PlayStation-consoles. Pitchford meldde vorig jaar dat uitgever 2K Games dit tegen had gehouden. 

De exacte reden daarvoor is nooit bekendgemaakt, maar mogelijk komt het omdat uitgevers een gedeelte van hun opbrengsten aan Sony moeten overmaken wanneer ze crossplay inschakelen. Het is niet precies bekend of Sony dit inmiddels heeft aangepast.

In een nieuwe tweet meldt Pitchford nu ook dat crossplay voor Borderlands 3 op PlayStation-consoles ook onvermijdelijk is, al geeft hij geen indicatie van wanneer spelers dat kunnen verwachten.

Tiny Tina's Wonderlands laat spelers hun eigen helden maken en aanpassen en zoals in de Borderlands-games op zoek naar loot gaan. Men neemt het op tegen de gevaarlijke Dragon Lord en vele andere monsters in een fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert deze spelwereld en verandert de regels constant. De game bevat een coöperatief speelbare campagne voor maximaal vier spelers.

Tiny Tina's Wonderlands komt op 25 maart uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store. Later in het jaar moet de game ook naar andere winkels op pc komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou