Techland toont volgende week een kwartier van Dying Light 2

Techland toont volgende week een kwartier van Dying Light 2

Volgende week toont Techland vijftien minuten aan gameplay van Dying Light 2: Stay Human.

Dat heeft de studio aangekondigd. De uitzending vindt aanstaande donderdag om 21:00 uur Nederlandse tijd plaats en is de vijfde aflevering van de Dying 2 Know-reeks. 

De uitzending moet ongeveer een kwartier aan gameplay van het aankomende spel bevatten, alsmede informatie over missies, wapens, gevechten en vijanden. Hieronder is alvast een teaser van de uitzending te bekijken.

Zoals in het eerste spel komen in Dying Light 2 de geïnfecteerde 'zombies' 's nachts in groten getale naar buiten. Vergeleken met het origineel is het 's nachts nog veel gevaarlijker om rond te lopen. Sowieso zijn de straten eigenlijk te gevaarlijk om rond te lopen, waardoor het aan te raden is dat spelers zich over de daken van gebouwen voortbewegen. 

Dying Light 2 komt op 4 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch (via de cloud).

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice hier ben ik ook wel benieuwd naar. Maar ben bang dat het snel saai wordt. Wapens die snel breken.... zucht wordt er nu al moe van

0

Aanbevolen voor jou