Sentinel-update voor No Man's Sky uitgebracht

Sentinel-update voor No Man's Sky uitgebracht

Hello Games heeft de gratis Sentinel-update voor No Man's Sky uitgebracht.

In de game waren altijd al vijandelijke robots, genaamd Sentinels, te vinden. De update past ze aan: zo zijn er nieuwe soorten te vinden, waaronder robots die andere robots repareren en zogenaamde 'heavies'. De belangrijkste toevoeging is dat spelers nu hun eigen Sentinel kunnen vrijspelen.

De update omvat nog meer. Zo is er nieuwe verhalende content rondom de Sentinals, zijn er nieuwe wapens met opties zoals actieve camouflage, en krijgen alle wapens grafische verbeteringen mee. De combat in de game moet vanaf nu ook vloeiender aanvoelen. Op de officiële website is alle inhoud van de patch te bekijken.

No Man's Sky is verkrijgbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, alsmede pc. De game is ook via Game Pass speelbaar. Eerder deze maand werd een Switch-versie van No Man's Sky aangekondigd, die ergens deze zomer moet verschijnen. Zover bekend bevat die versie alle verschenen updates voor de game, met uitzondering van aan vr gerelateerde content.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hulde aan Hello Games. Net even de patch notes bekeken en het bevat veel nieuwtjes. Blijft een leuke game. Ben benieuwd wat ze nog meer in petto hebben. Zometeen gelijk maar even opstartten;)

0

Aanbevolen voor jou