Seizoen 2 van Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific uitgesteld

Seizoen 2 van Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific uitgesteld

Activision heeft het tweede seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific uitgesteld om eerst andere problemen met de games op te lossen.

Seizoen 2 is met twaalf dagen uitgesteld en moet nu op 14 februari beginnen. Op die manier kunnen de ontwikkelaars zich nu eerst richten op het balanceren en optimaliseren van de gameplay in de spellen.

"Op dit moment ondervinden spelers problemen in Call of Duty: Vanguard, Warzone Pacific en Modern Warfare", zo leest een statement op de Call of Duty-site. "We erkennen jullie frustraties. We hebben al updates uitgebracht, maar er moet meer gebeuren."

De extra tijd gaat gebruikt worden om de gameplay te optimaliseren, meer balans aan te brengen in de game - waaronder meer balans qua wapens en gadgets - en bugs op te lossen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Snap niet helemaal waarom ze dat niet meenemen bij het uitbrengen van het nieuwe seizoen, ik bedoel de problemen zijn inmiddels al 2 maanden bekend..

0
test

Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe map eigenlijk. Denk dat ik hem dit weekend ff opstart. Alleen vind battle Royal niet zo leuk dus hopelijk hebben ze een respawn modus zoals plunder

0
test

@GoofyZ3 Welke map bedoel je? Caldera? Ik hou er wel van, eerste helft van dit seizoen hadden we BR, Resurgance en Plunder op Caldera (allen de Vanguard mode, dus geen MW/CW wapens/gadgets. Nu alleen nog Plunder, ik ook hoop ook op een goeie nieuwe playlist.

0

Aanbevolen voor jou